Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bioshock , kody , spolszczenie , dziewczynki.

9695965

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam oto moj pierwszy poradnik (mały) kupiłem gre bioshock ,i odkryłem pare małych problemow . :)

1,jak zrobic zeby kody działały?

2,jak dobrze zainstalowac spolszczenie bo jest blond?

3,nie moge przejsc dalej jak sa dziewczynki ?

1,jak zrobiłem tak w bioshock jest plik DefUser.ini t tam scrolem troche na du i masz np F10-,F12-. itp. piszemy F10-god, zapisujemy i ok ale nie koniec dam wycinek mojej

F1=EquipAbility1
F2=EquipAbility2
F3=EquipAbility3
F4=EquipAbility4
F5=EquipAbility5
F6=EquipAbility6
F7=
F8=QuickSave
F9=QuickLoad
F10=God
F11=Givebioammo
F12=Igbigbucks

i pod tymi klawiszami mamy np niesmiertelnosc F10, F11 dodaje mane , F12 daje 500$

ale tak samo musimy zrobic w romaningu czyli w wyszukaj piszemy %appdata% i mamy folder Bioshock i w nim mam plik User i w nim robimy to samo co w pliku DefUser.ini

2,umnie wyskakiłam blond ze nie ma pliku do spolszczenia i zobaczyłem ze jak wybralem folder to spolszczenie robiło tak np (E/Gry/Bioshock/Bioshock) zobaczcie czy wam tez nie zrobiło 2 raz Bioshock w instalacji jezeli tak to skasujcie to i bendzie dzialalo :)

3.ja robie tak dochodze do dziewczynki i pisze i Albo L albo H zapisuje gre przy niej i za chwileczke wczytuje i wyskakuje mi tak (nie ustawiono) czyli H i cos tam E(czyli L) L uratuj dziewczynke .

pomoglem to sie ciesze piszcie w komentarzach w czym pomoglem tym motywujecie mnie do dalszych kupien grach i pisania poradnikow :)

[ogien] 9695965 [/ogien]

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...