Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie kupić preorder?

heroex2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, moglibyście doradzić mi gdzie kupić preorder Battlefielda 4? Na Originie jest drogo dlatego szukam jakiegoś zewnętrznego sklepu. Zależy mi na tym żeby to dotarło do mnie przed długim weekendem przed 1 listopada. Na 3kropki.pl jest niby wysyłka w środę 30/10/2013 i jest dość tanio 139zł + koszty wysyłki więc wydaje mi się że tam będzie najlepiej? Proszę też o jakieś inne propozycje :D

Opublikowano

Polecam gram.pl. Zawsze tam zamawiam. 165zł za BF4 + China Rising z wysyłką za pobraniem.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

No to na 3kropki.pl mam trochę taniej, bo za pobraniem 159zł a za przelewem 156zł :P jeszcze się zastanowię, jestem ciekawy czy gram.pl zdążyłby to dostarczyć przed 1listopada ;/

Opublikowano

Gram pl zawsze wysyła wczesniej, ew. odbierz osobiscie ;). Btw., upewnij sie czy na 3kropki dają Ci ten dodatek China Rising (jakoś tak) bo nie jestem pewien, ale chyba są oferty bez tego.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej wszystkim. Wiem, że z Chińską Nawałnicą za friko do BF4 ma komputronik ofertę preorderdową, do tego w zestawie są chyba te kody na dodatki do pojazdów latających. Czy ktoś z Was może zamawiał u nich? Kojarzycie czy można gierkę odebrac w dniu premiery od razu w salonie??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...