Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Diss] s3y vs Patrykus321 & TheVolume

eS-trzy-igrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[center][img][url=http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1357920162-U286162.png]http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1357920162-U286162.png[/url][/img][/center]

Wyzywający: Wiadome, że ten co wpierdala
Wyzwany: Patrykus321 & TheVolume
Wstawienie prac: weekend, daje wam czas na wystruganie lepszych słabych wersów...
Głosowanie: do 3 dni
Tematyka: po prostu dissujcie, tyle powinniście wiedzieć
Notatka: To tak: oddajecie pierwsi, ilość wersów nieograniczona. Teraz małe tłumaczenie, "dlaczego?", hahahaha już mam pompe. To tak, Patrykus321, spinasz na priv to cie tu opierdole samym tekstem i dobieram jeszcze kogoś żeby nie marnować czasu. TheVolume, cóż tu przypadek, że padło na ciebie ale irytują mnie takie typy co gówno wiedzą o rapie a próbują się wypowiadać. Poza tym napisałeś ostatnio słabą szesnastkę i jeszcze pośpieszasz ludzi^^ pękam :D

P.s zastrzegam sb prawo do odrzucenia odpowiedzi na diss, gdy pracę odda tylko jedna osoba i będzie ona poniżej normalnego poziomu^^

#edit Plesniawek, a kto to, a co to? :O<dla niekumatych: dalej kręcę beke>

@edit2 nie jesteś tu ze względu na głos, nie pierwszy przegrany pojedynek. Nie jestem tu dla fejmu, trenuje teksty- tyle. Fejm tu robi Majken i chwała mu za to, niech się jarają bo teksty ma niczego sobie- nauka to podstawa. Co do kończenia z dissami: dostałem pewna wiad na priv od łaka więc po prostu daje mu to czego chciał (tylko w nieco inaczej) Pokój! Tzn pierdole was amen :Dwybaczcie, nie tylko was bo wszystkich tutaj :)

Opublikowano

TheVolume, cóż tu przypadek, że padło na ciebie ale irytują mnie takie

typy co gówno wiedzą o rapie a próbują się wypowiadać. Poza tym

napisałeś ostatnio słabą szesnastkę i jeszcze pośpieszasz ludzi^^ pękam :D

Nie wiem po co tak spinasz, oddałem głos na tekst, który bardziej mi się spodobał i tyle.

Co do tego pośpieszania, może ta szesnastka była słaba, ale oddana na ustalony wcześniej czas i zwisa mi co o niej myślisz.

Poza tym ponoć skończyłeś z dissami :D

biorę. koncze z dissami, pora na przekaz. temat, hmm nie wiem, co

powiesz na to by opisac swoje odczucia do swiata? ile wersow dowolna

@btw. wiem ze pisze po kropce z malej litery łaki! ;)

Ja podobnie - nie rozgrywam już pojedynków ;)

Powodzenia.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...