Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HyperCraft PvP New - [1.6.4][Typ: PvP][50 slotów][Innowacyjne pluginy][Eventy][Heroes][Klasy/Skille][Dedyk][No-premium][TS3][Rekrutacja]

SigmaPLK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale gówno, dostałem bana za jakiś doubleklick. Co ja zrobie, że niektóre dzieci nie potrafią grać w mc, nie potrzebuje czitów bo dobrze sobie radze bez nich. WeepCraft, nigdy go nawet nie używałem. Skill i umiejętność walki to 1, a czitersto to 2. Widać że nigdy nie graliście na minebooku, lub skkf-ie, bo nie banowaliście takich ludzi jak ja. Dla udowodnienia co potrafie zapraszam na kanał llMAREKll, lub po prostu wpisz sobie w google Luźne granie Majkrafci.pl. Jak będę miał więcej czasu zrobie więcej filmików, już nie jako prezentacje, ale walki na różnych serwerach pvp.

Opublikowano

[Pomocnik]

Imie: Konrad

E-mail:Proszę wysyłać na PW lub email: [email protected]

Premium: Tak, mam.

O Mnie: Jestem sympatycznym i miłym chłopakiem. Lubię spędzać czas w internecie, i na świeżym powietrzu. Jestem otwarty na wszystkie propozycje.

Dlaczego Ty: Ponieważ mam 3-letnie staż w minecraft'a i 2 razy byłem moderatorem. Umiem pomagać ludziom i skupiać się na swojej robocie.

mca.png

Zapraszam na server Mini-Game, ip: HiveMc.Eu Najczęściej gram w splegg'a!

Opublikowano

Ale gówno, dostałem bana za jakiś doubleklick. Co ja zrobie, że niektóre dzieci nie potrafią grać w mc, nie potrzebuje czitów bo dobrze sobie radze bez nich. WeepCraft, nigdy go nawet nie używałem. Skill i umiejętność walki to 1, a czitersto to 2. Widać że nigdy nie graliście na minebooku, lub skkf-ie, bo nie banowaliście takich ludzi jak ja. Dla udowodnienia co potrafie zapraszam na kanał llMAREKll, lub po prostu wpisz sobie w google Luźne granie Majkrafci.pl. Jak będę miał więcej czasu zrobie więcej filmików, już nie jako prezentacje, ale walki na różnych serwerach pvp.

Bana dostałeś za nie naciąganie cięciwy, double klicka. Jeśli uważasz, że się pomyliliśmy to zapraszam na serwer TS3 ip: hypercraft.pl w celu wyjaśnienia sprawy.

Opublikowano

Bana dostałeś za nie naciąganie cięciwy, double klicka. Jeśli uważasz, że się pomyliliśmy to zapraszam na serwer TS3 ip: hypercraft.pl w celu wyjaśnienia sprawy.

Mam gdzieś twój ts, jesteś po prostu głupim noobem który zrobił taki chujowy serwer na którym nawet nie wie jakie ma pluginy. Zresztą szkoda mi na Ciebie czasu, na twój serwer też.

PS: Ten komentarz miał być długą lektura, ale stwierdziłem że to nie ma sensu, bo i tak większość nie załapie o co w niej chodzi. Ten PS też miał być długi, ale szkoda mojego czasu, bo i tak nikogo nie interesuje.

Byłbym wdzięczny, żeby ktoś na pw podał mi kilka serwerów PvP, gdzie są na prawdę dobrzy gracze. Nie chcę serwerów z ciastkami sharpness 10 tylko zwykłe proste PvP.

Opublikowano

Mam gdzieś twój ts, jesteś po prostu głupim noobem który zrobił taki chujowy serwer na którym nawet nie wie jakie ma pluginy. Zresztą szkoda mi na Ciebie czasu, na twój serwer też.

PS: Ten komentarz miał być długą lektura, ale stwierdziłem że to nie ma sensu, bo i tak większość nie załapie o co w niej chodzi. Ten PS też miał być długi, ale szkoda mojego czasu, bo i tak nikogo nie interesuje.

Byłbym wdzięczny, żeby ktoś na pw podał mi kilka serwerów PvP, gdzie są na prawdę dobrzy gracze. Nie chcę serwerów z ciastkami sharpness 10 tylko zwykłe proste PvP.

Wybacz bardzo, właśnie pokazałeś kim naprawdę jesteś, zero szacunku dla drugiego człowieka. Uważasz się za wielkiego inteligenta? Może i nim jesteś, nie wiem, nie znam Cię, ale widziałem co u mnie wyprawiałeś. Nie umieją używać swojego intelektu. Po za tym, na jakiej podstawie mnie obrażasz? Gdybyś chociaż mnie znał, co wydaje mi się wręcz nie możliwe. Tyle z mojej strony. Dziękuję za opinię.

PS: kocham dzieci, które dostają bęcki od innych graczy lub otrzymują bany, a następnie wyzywają serwer i ich twórców, nie próbując wyjaśnić sprawy i zachować choć odrobinę pokory.

Opublikowano

Wybacz bardzo, właśnie pokazałeś kim naprawdę jesteś, zero szacunku dla drugiego człowieka. Uważasz się za wielkiego inteligenta? Może i nim jesteś, nie wiem, nie znam Cię, ale widziałem co u mnie wyprawiałeś. Nie umieją używać swojego intelektu. Po za tym, na jakiej podstawie mnie obrażasz? Gdybyś chociaż mnie znał, co wydaje mi się wręcz nie możliwe. Tyle z mojej strony. Dziękuję za opinię.

PS: kocham dzieci, które dostają bęcki od innych graczy lub otrzymują bany, a następnie wyzywają serwer i ich twórców, nie próbując wyjaśnić sprawy i zachować choć odrobinę pokory.

Po sposobie jego odpowiedzi widać ze ta zbanowana osoba to dziecko a raczej noob jak sam to on określił i te porównywanie do skkfa :) dobre sobie.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Nie rozumiem ip jest rpg.xxx.xxx, a twierdzisz że to PvP serwer, logika? nope.

Ip nie musi jednoznacznie wskazywać na tryb serwera, a człon rpg. jest dlatego, że dzierżymy maszyne

Opublikowano

To gowno nie serwer

Klasy nie zbalansowane

Admin nic nie robi jak graja hackerzy i wyzywaja graczy

NIE MA CO GRAC NA TAKIM GOWNIE

Masz prawo mieć do swojego zdania, ale tak:

- klasy sa zbalansowane, niestety jak widać uparłeś się na hejta

- jeśli serwer się nie podoba, to dlaczego na nim grasz?

- wyjdź na świeże powietrze, pograj w piłkę lub cokolwiek, w końcu minecraft nie zastąpi ci prawdziwego życia

Opublikowano

+ Ciekawa, duża mapa, system skilli

+ Poukrywane skrzynki na mapie

- Boty?!:O

- Nie przetłumaczone heroes

To tak na pierwszy rzut oka. :)

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...