Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zlomgame.ugu.pl/xxx/

Yoshumitsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawiam prywatny serwer ogame.

Raty:

Całkowita prędkość gry : 65000
Flota: 25

Surowce: 70000

Silnik gry Xnova 5.4 spolszczona w 70%.

Nic nie zmienione!. Gra powtala dla tych co nudza sie w domu. Ogarnac idzie wszystko bardzo szybko :)

Jesli masz chec zagrac zapraszam! :

http://zlomgame.ugu.pl/xxx/

(pamietajcie o /xxx/ na koncu! ).

Wiem ze stoi na ugu.Nie martwcie sie baza danych zostaje wiec bedziemy rozkoszowac sie gra. (blokuja jak cos tylko strone glowna baza zostaje). Wiec nie utracicie kont.

Chcesz zagrac to zagrasz nie to nie komentaze typu "nic nie zrobione`` lub `badziew` zostawcie dla siebie.

narqa owocnej gry.

Jak chcecie z 10k atymaterii piscie do admina da za free.

Opublikowano

jesli chcecie wlacze go na freewall`u.. czyli raty duze i zlomowanie ogromne. Edytuje rozne opcje wiec dajcie troszke czasu. Przerwa byla troszke dluga bo juz ktos chcial serwer zgarnac dla siebie.. zalosne jest to ze na takim hoscie ktos chce dane z bazy..

Wiem ze nie mozna =)

Opublikowano

Prosze o kontakt w grze, poniewaz zrobilem konto esqdo i zapomnialem haslo bo robilem te konto belejak,ale spodobalo, a nie pamietam hasla wiec zrobilem 2 konto i pisalem do was moje 2 konto to esqdo11

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...