Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2bob za darmo przez tydzień!

Solymr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mamy dla was dobrą informację.
Uznany expbot o nazwie "M2Bob" przez najbliższy tydzień będzie udostępniony za darmo, co spowodowane jest przebudową strony.
Do czasu aż owa strona, czyli

www.m2bob.net

nie wystartuje, można korzystać z niego bez uiszczania opłaty.

Osobom które wykupiły M2Boba, zostanie dodany do konta stracony czas, gdy strona zostanie przywrócona do porządku.

Przewidywany czas prac nad stroną to tydzień, jednak może ulec to zmianie. Zapewne nie będzie jednak dużej rozbieżności.

UWAGA!

O godzinie 23:00, dnia 8 października 2013 zostanie udostępniony download na oficjalnej stronie m2bob.

Jeśli nie wiecie czym jest M2bob KLIK

W skrócie:

M2Bob aktualnie jest jednym z niewielu expbotów, sprawnie działających
na oficjalnym polskim serwerze. Zawiera w sobie cały zestaw opcji,
dzięki niemu nie musimy używać kilku osobnych programów. Do naszej dyspozycji są Levelbot,
Fishbot, Shopbot, Buffbot i Farmbot.

Zwykle nie jest on darmowy, a więc warto skorzystać z promocyjnego tygodnia, ponieważ takie sytuacje nie zdarzają się często :).

Oficjalna informacja ze strony m2bob.

Dear users, we are changing our servers and re-building our system,
due to this process the M2Bob-Website will be down until the process is
finished, this will take about 1 week.

The bot will still work and you can download + use it for free until the website works again.

All Users who buyed M2Bob will get their botting time freezed while the Website is down :)

Tłumaczenie (Zrealizowane dzięki Mastick'owi )

Drodzy użytkownicy, zmieniamy nasze serwery i przebudowujemy nasz
system, przez to strona M2Bob będzie wyłączona dopóki nie skończymy.
To powinno nam zająć około 1 tygodnia.

Bot będzie wciąż działał i można go pobrać, dodatkowo używać go za darmo dopóki strona nie będzie działać ponownie.

Wszyscy użytkownicy, którzy kupili M2Bob, dostaną spowrotem ich "zamrożony" czas dopóki strona jest wyłączona :)
Opublikowano

Witam. Mam pewien problem ;x Gdy włącze bota to po 30sec mnie loga i tak cały czas.. Wczoraj logało mnie, ale dużo rzadziej. Nie wiem co jest grane, Metina zaaktualizowałem, wszystko jest ok. Jeżeli ktoś wie o co chodzi to prosiłbym o wytłumaczenie .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra do was teraz mam pytania. jak to odpalić jak to zainstalować i gdzie

Pobierasz instalujesz sobie np na pulpit, uruchamiasz i dalej już raczej będziesz wiedział bo po polsku jest.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Juuż poszły pierwsze bany :D

Aaa bylo już tak pięknie..

ja tam stawiłem 3 botki do 20lv i elegancko wyexpiło, po prostu patrzyłem na nie co 10min czy nikt przy nich nie stoi :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

5x fishingbot, ten sam mail, zbanowali tylko 2 konta, brak wiadomości, chyba poszło po logach. Jechałem przeszło 12 godzin więc co sie dziwić :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...