Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] Platyna coraz bliżej!

barabaszek5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, niedawno chwaliłem się wbiciem golda, a teraz znalazłem trochę czasu i postanowiłem zaatakować platyne :) zobaczymy czy mi się to uda. Póki co w 3 dni wbiłem z G5 do G2 ;o Poniżej kilka screenów:

07n6.png

gp1g.png

lbu2.png

tg8r.png

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Powodzenia ziomek.

Ps. Jak chcesz to kup mi strony run zanim zniknie 2 za 1 hueh

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

ja wbiłem wczoraj g1 37 lp :PP ciśniemy razem do platyny :D też często gram jaxem ale widzę, ze Ty nim koksisz :D jakieś porady? build wiem, że najpierw botrk ? trinity później jakiś omen? i powiedz mi jak grasz na lini ? starasz się przed 6 nie bić ? czy jak :P

Opublikowano

Hmm ogólnie mój build jaxem jest taki buty>botrk>trinity>sunfire>warmog>i na koncu oblicze ducha, chyba ze przeciwny team jest full ad to omen :) Wtedy masz 5k hp i napierdalasz nieziemski dmg :)

W early staram sie tylko i wylacznie lasthitowac, na typa sie rzucam tylko jezeli jest warzywkiem ;o Od 6 wiadomo ciskasz 2 hity w miniona a pozniej odpalasz W>Q i tak zeby sie zestackowalo W z ultem, i nagle typek sie orientuje ze nie ma pol hp :D Ogólnie dzisiaj brata dopuscilem do konta i mi przegral 2 rankedy xD Duo mozna zagrac ;o

1390144171-U592769.png

Opublikowano

no można :P ja jungle też lubię pograć jak chcesz topa, nie lubie mega zaczynania na lini z butami nie wiem czemu jest to dla mnie mega ujowe ja zaczynam z flszką ward i potka albo armorkiem i potki

Opublikowano

no można :P ja jungle też lubię pograć jak chcesz topa, nie lubie mega zaczynania na lini z butami nie wiem czemu jest to dla mnie mega ujowe ja zaczynam z flszką ward i potka albo armorkiem i potki

aaaaa wgl zapomnialem dodac ze na start zaczynam tarcza dorana + potek i po 1 powrocie kupuje miecz dorana ;o Wtedy jestes naprawde zajebiscie tankowaty ;o

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...