Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KOD ZAPROSZENIOWY CD-ACTION

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, przed chwilką założyłem nowe konto z kodem zaproszeniowym i kodem bonusowy z CD-ACTION ( NUMER MAGAZYNU 222 ) i tam pisze, że kod dla nowych graczy 2200 golda i 3 dni konta premium i kod bonusowy dla stałych graczy 1200 golda. Po rejestracji wpisaniu obu kodów mam 2200 golda a powinno być 3400 golda. W tym momencie leci mi konto premium i nwm czy mam grać czy co ale jeżeli jest napisane w magazynie CD-ACTION, że tyle i tyle złota a co innego po rejestracji to ja domagam się albo zwrotu 15.99zł za magazyn lub dodanie rekompensaty w złocie tzn dodania 1200 golda + 1 dzień straconego konta premium.

http://www.cdaction.pl/news-34917/zawartosc-cd-action-112013.html - tu pisze, że jest tyle złota ile mam obecnie ale na folii magazynu CD-ACTION pisze mi że 2200 golda dla nowych i 1200 dla starych. Folie na wszelki wypadek mam zachowaną. Czekam na szybką pomoc i kontakt. Pozdrawiam CoBeM

Opublikowano

złoto do wykorzystania w grach World of Tanks i World of Warplanes - kod zaproszeniowy dający 1000 golda i 3 dni premium i kod bonusowy dający 1200 golda.

Czyli 1000 golda przy rejestracji, a drugi na 1200 czyli łącznie do 2200 golda (jeżeli użyte zostały dwa kody).

Opublikowano

To jest tak :

Gracz mający konto w grze może wpisać tylko kod na 1200 golda a gracz ktory sie dopiero rejestruje przy rejestracji wpisuje kod na 1000 golda i 3 dni premium a później jeszcze może dopisać kod na 1200 golda.Wystarczy?

Opublikowano

Kurwa debilu UP mnie nie interesuje co ile można wpisać tylko jak pisze na folii 2200 dla nowych i 1200 dla stałych to jakiego chuja mam mieć o polowe mniej jak powinienem mieć 3400 a nie 2200 ?

Opublikowano

Kurwa debilu UP mnie nie interesuje co ile można wpisać tylko jak pisze na folii 2200 dla nowych i 1200 dla stałych to jakiego chuja mam mieć o polowe mniej jak powinienem mieć 3400 a nie 2200 ?

Ale co ty pierdolisz , więcej nie dostaniesz bo dla nowych jest 2200 golda , ten kod na 1200 jest tylko dla stałych użytkowników , więc ten kod 1200 golda wpisz na starym koncie .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

A czy kodu "dla starych" graczy można użyć raz na jedno konto? Może inaczej. Znajomy ma kod, który nie był używany na nie chce wejść na moim koncie. Ja również kupiłem CD ACTION (przed nim) i kod wbił bez problemu.

Można użyć 2 kodów dla starych graczy na jednym koncie? Czy mnie w uja robi? :D

#Edit:

FeHnE w CD ACTION są 2 kody. Jeden z nich jest dla "starych" graczy, drugi dla nowych. Żeby móc wykorzystać oba na jednym koncie musisz ten "dla nowych" graczy wpisać podczas REJESTRACJI konta !

Następnie, po zarejestrowaniu wprowadzasz ten drugi kod dla "starych" graczy.

Inaczej kodu dla "nowych" nie wykorzystasz.

Opublikowano

Można mieć 2200 dla nowych bo wtedy używasz obu kodów, a dla starych jest tylko 1200. Więc 10/10 if troll, 7/10 if stupid. Masz 2 kody na łączną sumę 2200 golda. Nowi mogą użyć obu więc mają 2200 golda a aktywni tylko jednego z nich na 1200. Czytanie ze zrozumieniem

Opublikowano

Ludziska. Prawda jest taka, ze "napis" na okladce moze faktycznie wprowadzac w blad. Ale na stronie CD- Action, na of. stronie WoT itp bylo wyraznie napisane"... ze ŁĄCZNIE dla nowego gracz jest 2200 Zlota i 3 dni premium..." Tak to wyglada. Nic nie straciles ;)

P

@up. Dostales 1000 Zlota, bo tylko tyle jest dla juz istniejacego konta.

W czym problem? Nawet jak policzysz cene gazety, to i tak jestes jakies 5 zl. do przodu ;)

test

Opublikowano

Jest również napisane, że na jednym koncie można użyć tylko jednego kogu dla "starych" graczy. < - Jest to odpowiedź na wcześniej zadanie przeze mnie pytanie, a pisze o tym w razie, gdyby ktoś miał podobny przypadek :P

Opublikowano

Matematycy...

2200+1200=3400

Można mieć 2200 dla nowych bo wtedy używasz obu kodów, a dla starych jest tylko 1200. Więc 10/10 if troll, 7/10 if stupid. Masz 2 kody na łączną sumę 2200 golda. Nowi mogą użyć obu więc mają 2200 golda a aktywni tylko jednego z nich na 1200. Czytanie ze zrozumieniem

Zrobili małego trolla, można mieć 3400 golda ale nowy gracz tylko ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Mam 2 ZAPROSZENIOWE kody nie wykorzystane i nie chce aby się zmarnowały, jeżeli ktoś takowy chcę proszę piać na pw!! (jeszcze są ważne?)

topic: na 124 stronie gazety wszystko pisze, na dole są reklamacje!

60vprg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...