Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska vs Ukraina ; Polska vs Anglia

TheBall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W piątek nasza reprezentacja w Charkowie zagra z reprezentacją Ukrainy a kilka dni pózniej bo już we wtorek zagra z reprezentacją Anglii.Jak sądzicie czy Polska ma jeszcze jakieś szanse na awans na mundial???Choćby w barażach???Jakie jest wasze zdanie???

Opublikowano

Wydaję mi się ,że mecz z Ukrainą rozstrzygnie się w pierwszych 45 minutach.Gospodarze pokażą nam,że nie mamy się co ''pchać'' do mistrzostw.Ukraina ma silnie psychicznie i motorycznie skład.Ich liga wywyższa naszą o kilka klas- nie na darmo ich zespoły co roku grają w LM.Aczkolwiek trzeba wierzyć ale kiepsko to widzę ;)

A mecz z Anglia tym bardziej na Wembley to tylko formalność.

~~Najbardziej mnie śmieszą osoby ,które mówią '' nie ma problemu wygramy dwa mecze i jesteśmy w mistrzostwach'' Tak tylko łatwo mówić , trudniej zrobić;p

#rein

Opublikowano

z Ukrainą jest możliwe zwycięstwo tak zamo z Anglią

Ja myślę że z Ukrainą wygramy w poprzednim meczu to Polska zaczęła prowadzić 1:0 ale potem oni wjebali 3 bramki pod rząd :)

Ukraina ma praktycznie pewny awans więc będą grali na 75% swoich możliwości a Polska musi zagrać na 101% :)

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Opublikowano

z Ukrainą jest możliwe zwycięstwo tak zamo z Anglią

Ja myślę że z Ukrainą wygramy w poprzednim meczu to Polska zaczęła prowadzić 1:0 ale potem oni wjebali 3 bramki pod rząd :)

Ukraina ma praktycznie pewny awans więc będą grali na 75% swoich możliwości a Polska musi zagrać na 101% :)

W poprzednim meczu to my w ciągu kilku minut straciliśmy dwie bramka :)

Opublikowano

Nie mam żadnych szans. Całe życie to samo. W 1 polowie gramy bardzo ofensywnie, mamy wiecej strzalow od przeciwnika a i tak nie wykorzystujemy swoich szans. Za to w drugiej połowie nasi chłopcy nie mają już siły na bieganie i wracanie się przez co tracimy bramki z kontry. Tak bylo na euro, gdyby wykorzystywali swoje sytuacje bysmy wyszli z grupy.

Ostatni mecz Ukraina Polska skonczyl sie 3:1. A strzałów mieliśmy tyle samo. Z tego co pamietam 15:15.

Coz dobre druzyny strzelaja gole, a zle stwarzaja sytuacje.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przegrali 3:1 żenada...

Pozdrawiam.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...