Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

Bobson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

w lutym kończy mi się umowa na internet i chciałbym podpisać nową.

Chodzi mi o jakiś internet który będzie można założyć na terenie województwa świętokrzyskiego .

Który nie potrzebuje telefonu stacjonarnego i który kosztowałby 60 zl i był w miarę szybki :D

Z górki dzięki :D

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

To zależy.

Może lepszym rozwiązaniem będzie przedłużenie umowy, lecz zwiększenie sobie szybkości?

To ile mam liczyć za np 8-20 mb ?

Za 60 zł szybkiego nie znajdziesz. Pozostają ci w miarę słabe typy Netia

Nie dzięki internet z orange może jest i szybki ale transfer 4 gb to nie dla mnie :D

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Ja mam za 40zł 2mb/s , ale podczas ściągania dochodzi do 500kb/s więc pompa ! Też miałem Orange 6GB ale to starczało na tydzień , najlepsza by była radiówka .

Opublikowano

a

Ja mam za 40zł 2mb/s , ale podczas ściągania dochodzi do 500kb/s więc pompa ! Też miałem Orange 6GB ale to starczało na tydzień , najlepsza by była radiówka .

Mógłbyś mi powiedzieć co to za oferta ?

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

ja mam z t-mobile 10 mb/s za 49 zł co miesiąc polecam pingi po 40 nawet dochodzą do 20 żadnych lagów a awarie są żadko w tym roku nie było :P

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Z limitem ?

bez + do tego router za 1 zł

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Tak przy okazji, odradzam Ci internet mobilny. Miałem przez 3 lata internet w Orange. Limit zazwyczaj kończył się po dwóch/trzech tygodniach i przez ostatni tydzień miałem transfer 1Kb/s. Co więcej często następowało zerwanie połączenia. Nie nadaje się on do domu, przydatny jest gdy się często podróżuje. W innym wypadku najlepszą opcją jest kablowy.

Opublikowano

Ja mam internet z multimedia 1mb/2 osoby, lagi jak cholera a internet nie wczytuje mi filmów w rozdzielczości 360p na Yt bez buforowania...

No tak ale ty masz 1 mb a ja rozważam nad kupnem 30/60 mb gdyż multimedia ma korzystną cenę z tego co widzę.

Tak przy okazji, odradzam Ci internet mobilny. Miałem przez 3 lata internet w Orange. Limit zazwyczaj kończył się po dwóch/trzech tygodniach i przez ostatni tydzień miałem transfer 1Kb/s. Co więcej często następowało zerwanie połączenia. Nie nadaje się on do domu, przydatny jest gdy się często podróżuje. W innym wypadku najlepszą opcją jest kablowy.

Tak, wiem wiem. Teraz do lutego muszę mieć orange z transferem 4gb.

bez + do tego router za 1 zł

A czy sprawdza się ten internet ? Chodzi w miarę szybko ?

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

No tak ale ty masz 1 mb a ja rozważam nad kupnem 30/60 mb gdyż multimedia ma korzystną cenę z tego co widzę.

Tak, wiem wiem. Teraz do lutego muszę mieć orange z transferem 4gb.

A czy sprawdza się ten internet ? Chodzi w miarę szybko ?

No chodzi szybko 1 mb/s pobierania czasem mialem 5 :D

1 minusem tej usług to strasznie mały upload ;/ ja mam 0.93 kb/s więc ten net nie jest dobry to robienia serwerów gier czy dosowania stron ;d

Mój pro złomek:

Opublikowano

No chodzi szybko 1 mb/s pobierania czasem mialem 5 :D

1 minusem tej usług to strasznie mały upload ;/ ja mam 0.93 kb/s więc ten net nie jest dobry to robienia serwerów gier czy dosowania stron ;d

Mi ten internet przeważnie będzie służył do pobierania i oglądania filmów wieć myślę że 30mb/s będzie dobrym wyborem.

Poczekamy do lutego 2014 roku :D

2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...