Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Propozycje na styl serwera....

niepokonny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym was zapytać czy macie jakiś pomysły na serwer minecraft jakiego jeszcze nigdy nie było.

Może macie jakieś pomysły ?

Zamierzamy stworzyć taki serwer tylko chcemy zobaczyć czy wy macie jakies ciekawe propozycje :)Moze jest taki serwer jaki byście chcieli zobaczyć ?

O pluginy sie nie martwcie mam programistów którzy napiszą potrzebne pluginy na ten serwer :)

Wiec czekamy na wasze pomysły i Dzieki !! :)

Juni0r.jpg

Opublikowano

Ja chciałbym zobaczyć serwer cosplay. Tzn. że jest serwer na podstawie anime. Chciałbym na podstawie Sword Art Online. ^^

k99o.png

Opublikowano

Ja chętnie bym zagrał na serwerze Typu "Transformers" (Wiem, ponosi mnie :D) Na start jesteśmy jakimś małym robocikiem, który ma za zadanie wykonać jakieś 5-10 zadań typu "Znajdź mistrza [...]"Następnie, będzie jakiś efekt ewolucji na 2 poziom (Poziomy Jakby były nad głową i na Chacie) W tedy nasz robot staje się większy, i zadajemy większe obrażenia, Następnie znowu wykonujemy jakieś 2-3 zadania tyle że teraz trochę trudniejsze i mamy 3 poziom (Tak do 5 poziomu) Gdy osiągniemy 5 poziom, Możemy sobie wybrać jakąś profesje (tutaj do ustalenia) i możemy już zacząć expić na innych robotach zabijając się na arenie PvP, lub gdzieś na mapach wyznaczonych....

Tak wiem, fantazja mnie ponosi :D

Opublikowano

Ja chętnie bym zagrał na serwerze Typu "Transformers" (Wiem, ponosi mnie :D) Na start jesteśmy jakimś małym robocikiem, który ma za zadanie wykonać jakieś 5-10 zadań typu "Znajdź mistrza [...]"Następnie, będzie jakiś efekt ewolucji na 2 poziom (Poziomy Jakby były nad głową i na Chacie) W tedy nasz robot staje się większy, i zadajemy większe obrażenia, Następnie znowu wykonujemy jakieś 2-3 zadania tyle że teraz trochę trudniejsze i mamy 3 poziom (Tak do 5 poziomu) Gdy osiągniemy 5 poziom, Możemy sobie wybrać jakąś profesje (tutaj do ustalenia) i możemy już zacząć expić na innych robotach zabijając się na arenie PvP, lub gdzieś na mapach wyznaczonych....

Tak wiem, fantazja mnie ponosi :D

No może troszkę cie ponosi. Ale fajnie , fajnie... Czekam na kolejne propozycje potem sie to ogarnie jakoś i wybierze co nas najbardziej zainteresuje i Co moglo by się spodobać Graczą :)

Juni0r.jpg

Opublikowano

ja bym stworzyl serwa typu Skywars tylko w mojej edycji dokladnie FlyWars

Po 1 bylo by jak na sky blocku tylko ze skyblock by byl zacjalmowany na 100 kratek i mozna by bylo max dodac z 20 ludzi plugin na gildie wiecie by zrobic gildi trzeba by bylo przejsc tutoriala trwajacego z 15min

po 2 bylby flyshop w ktruym mozna all kupic [prawie]

po 3 bylyby aukcje czyli ze mozna cos na aukcje wystawic i to podbic komenda /podbij

po 4 za pokonanie jakiejs gildi dostaje sie ich all items i gildia sie powieksza czyli zajmuje teren frakcji obok

po 5 by zdobyc kogos frakcje trzeba by bylo nacisnac prawym na 4 biale welny by zmienily sie w zielone

po 6 nie dalo by sie stworzyc obsydka jednym slowem woda i lawa tworza tylko kamien ;]

wiem mam zwalony muzg licze ze zrobisz taki serwer jesli tak wyslesz mi ip na priva?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...