Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox 360 czy Ps3

StuSto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do wyboru kupno Xboxa 360 lub PS3 co wybrać? co lepsze podajcie plusy i minusy daaje like :) Oraz czy jak wyjdzie xbox one / PS 4 czy liczba konsolowcow Xbox360 i PS3 zmaleje?

A i do wydania na konsole mam 1500zł :) Możecie też polecic mi jakies gry :)

Opublikowano

xbox360. fajne granie z kinectem. dużo tanich gier. polecam crysis 2 i gry na kinect z serii dance central i kinect starwars. minusy płatne multi ok200zł/na rok. raczej mniej osób przejdzie na nowe wersje.

edit:nie wiem jak to z gta v (bo mnie gta nie interesuje)

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Kurde z checia bym pobral na multi a na xbox trzeba placic .. W gta V za multi na X tez trzeba placic?

Opublikowano

Jeśli masz tyle do wydania co napisałeś to osobiście nie zastanawiałbym się i kupował PS3, racji tego, że rzekomo dostęp do internetu jest za darmo.

Ja kupuję Xboxa dlatego, że jest tańszy od każdego PS'a a i gra w sieci mnie nie interesuje.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

zależy od twoich upodobań w sprawie gier

Jeśli chcesz wydawać hajs na orginały to ps3

Kumple, ja sam gramy na piratach, więc jak to na logigę trzeba wziąść - xbox lepszy

2vlp0kh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...