Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Runy czy champ?

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 5,5 IP i nie wiem czy kupić sobie champa czy raczej w runy iść ? Mam 30lvl

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Mogłeś sie postarać bo do dzisiaj do 24 chyba jest przecena na runy 2 w cenie 1 ;] Tzn strony run .. A tak to oczywiście runy

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Ja osobiście polecam ci kupić championa: Runy tak naprawdę potrzebne są tylko w early/wczesnym mid.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Widać że Silver dlatego że każdy z wyższej dywizji powie ci że runy są potrzebne dlatego że early to tak na prawdę daje ci lepszy start na gre

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Runy są bardzo potrzebne sam kiedyś uważałem że to kit i sobie poradzę ale.. Z runami to już trochę inaczej.. O wiele łatwiej się nafeedować o wiele łatwiej farmić wszystko staje się łatwiejsze.

Najpierw RUNY potem champy

Opublikowano

Oczywiście że runy :).Runy to podstawa jak chcesz wygrywać gry bo to że bronzy i silvery myślą że runy nic nie dają to nie znaczy że tak jest... Owszem runy zbytnio się nie sprzydają w late game ale za to early potrafią zdziałać cuda... ( w sensie farmienia oraz killi [co przekłada się na coraz większą szanse na wygrane].

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...