Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pójdzie LOL na tym PC?

Xa3Ki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żegnaj się z grą komputer pewnie z 2005 roku jakoś tak.

Co najwyżej 30 fps może wyciągniesz na najmniejszych

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Powinien ruszyć mi gdy przymusowo jechałem na karcie z Radeon X800GT 128mb lecz reszta specyfikacji dużo lepsza chodził w 30fps na wysokich. Przydała by się jednak dokładna specyfikacja. A pozatym to nie będziesz wiedział dopóki nie ściągniesz i odpalisz.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ładowanie gry może być szybkie ale będzie bardzo mało fps... przy większych akcjach będą spadać nawet do 10 ...

sygna1.gif

Opublikowano

Zależy jaka ta karta bo 128 mb to nie wszystko,polecam Ci zainstalowanie game booster'a i odpalenie przez niego - dodatkowo bez dźwięku na lowie .

Opublikowano

Pójdzie ci na low 30 fps w miarę grywalnie.

Ja mam karte 256 mb i lol na nisko/srednich 30 fps :P

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Mam sprzęt:

P4 2.4GHz, Karta graf. niższy poziom niż GF6600GT (jakiś radek xD), 1.5Gb ramu i jakoś daję radę na medium + dźwięki i skype do tego! Lol jest chyba dobrze zoptymalizowany wg. mnie :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Raczej pójdzie, jak porobisz to co w poradniku jest, poradnik z działu poradniki to będzie z 30 - 40 fps może.

Ja mam CHYBA kartę 512mb i poustawiane all jak w poradniku to po 150 mam xD

Opublikowano

mam takiego pc:D ttylko ram mialem 1gb i krate graficzna 256 i lol chodzil na najyszych detalach jeszcze dlugo sie czekalo wszyscy mieli po 100% ja dopiero 2%:D i jak juz wszyscy dojda do gry to ty wejdziesz dopiero w 30sek.Ostre lagi bd mial na poczatku fps 30-40 nieraz nawet spadaly do 10:D wiec GL:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...