Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ladowanie sie map

WujekZenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, gdyz wlaczam gre, np S&D gra laduje sie jakies 5 minut... (Samo ladowanie) Po czym po dolaczeniu do gry mam 60 fps okolo, I gdy gra sie skonczy musze czekac jakies 2-3 minuty, Czego to jest wina, Kiedys ladowalo sie wszystko plynnie (1 rok przerwy) Komputer jest lekko (Chujowy) ale League of legends chodzi na 50 fps stalych do chyba to nie powinno lagowac az tak bo jest to denerwujace bo gdy gram Clanowke to 2 rundy nie mam szans zagrac..

Opublikowano

Witam mam problem, gdyz wlaczam gre, np S&D gra laduje sie jakies 5 minut... (Samo ladowanie) Po czym po dolaczeniu do gry mam 60 fps okolo, I gdy gra sie skonczy musze czekac jakies 2-3 minuty, Czego to jest wina, Kiedys ladowalo sie wszystko plynnie (1 rok przerwy) Komputer jest lekko (Chujowy) ale League of legends chodzi na 50 fps stalych do chyba to nie powinno lagowac az tak bo jest to denerwujace bo gdy gram Clanowke to 2 rundy nie mam szans zagrac..

przeczysc kompa cleanerem

uruchom gre game boosterem xD

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Komputer jest slaby, wypisywanie nie ma sensu, bo bedzie tona komentarzy "Wood pc" a kiedys na luzie gralem w cf'a

Ps. Kupilem 2 miechy temu nowa karte Radeona 6540 HD i odziwo lagi, fpsy w miare, ale ladowanie ohoho

Opublikowano

To dokup jeszcze kośc 2 GB ramu. Koszt DDR3 to chyba 30 zł. Ale nie tylko cf Ci będzie płynniej sie ładował. A póki co to na clanówkach miej hosta to nie będzie wywalać.

Edit: Ja z 4gb DDR3 Goodram play płaciłem 49 zł więc to raczej nie jest drogie ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...