Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gta v ukryte samochody oraz pytanie co i jak z samochodem bonda

kuligaxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMKA jak w temacie gdzie sa ukryte samochody takie jak ze strony internetowej mozna jakies wskazowki pokazanie na mapie gdzie co jest? jaki samochod wystepuje ? a co mozecie powiedziec o samochodzie Bonda z filmu ;d bo byla taka misja zeby ten samochod ukrasc i on mial tam dziala i rakiety i to wszystko mi dzialalo ale jak skonczylem misje i wogole ukonczylem fabule gry to kupilem ten samochod i dlaczego nie moge uzywac tych czynnosci? czy w gta online bd mogl tego uzywac? oraz w trybie fabularnym ? czekam na odp wynagradzam +++

Opublikowano

Auta spawnują się tu i tu, więc raczej będziesz mógł ;)

Pojazdów jest dosyć dużo, także znalazłem filmik, który ułatwi ci szukanie, bo łatwiej z niego korzystać niż z mojego tekstu:

Opublikowano

Bo to auto to była replika - jedyna na świecie, a skoro jest jedyna, to jej nie dostaniesz.
Tej fury ogólnie w grze niema.

A jak chcesz dane auto, to musisz dowiedzieć się jak ono się nazywa i wpisać w google.
np.
PCJ 600 GTA V Locations no i powinno pokazać Ci się np. GTA Wiki, i tam szukasz np. Near Liveinvader office. i te auto na 100% tam będzie

GTA Online, jedyne co ma wspólne z GTA V, to miasto ;) to co masz w singlu nie istnieje w multi.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...