Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kwestia farta czy mainować?

Aster2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż zakładam temat, aby dowiedzieć się co wy sądzicie na temat, który krótko opiszę niżej.

Mianowicie zakupiłem ostatnio Fiorę, ponieważ poda mi się styl gry jaki można na niej wykorzystać. I sytuacja wygląda następująco:
Wygrywam kilka gier z rzędu, szybko rozwijając się na początku (5-6 killi w 10 minut pierwszych ), a potem już jakoś idzie.
Chciałem zapytać czy:
1. To kwestia doboru przeciwników, że dostałem jakiś unskilli?
2. Czy po prostu jest to postać dla mnie i należy ją mainować na topie.

ps wyniki meczów zwykle coś ok. 15/4 16/5

szafanaciuchy_eune_91_3_nozg.png

Są brązy i głupie brązy, ale żeby do Hogwardu sie nie dostać?

Opublikowano

Masz 30 poziom? Jak Tb idzie farma? Przeciwko komu grałeś (champ)? Najlepiej podaj lolkinga ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Tak to nie można nic ustalić pograj parę dni i zobaczysz po prostu miałeś jakiś dobry dzień.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Może być tak, że jej styl podpadł Tobie i dlatego dobrze Ci poszło. Co grę raczej nie trafiają się totalne unskilledy, chociaż w niektórych przypadkach po prostu miałeś szczęście i takich Ci dobrało. Jak masz 30 level, to wiadomo, że z runami szybciej wszystko wchodzi, aczkolwiek niekoniecznie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Otóż zakładam temat, aby dowiedzieć się co wy sądzicie na temat, który krótko opiszę niżej.

Mianowicie zakupiłem ostatnio Fiorę, ponieważ poda mi się styl gry jaki można na niej wykorzystać. I sytuacja wygląda następująco:

Wygrywam kilka gier z rzędu, szybko rozwijając się na początku (5-6 killi w 10 minut pierwszych ), a potem już jakoś idzie.

Chciałem zapytać czy:

1. To kwestia doboru przeciwników, że dostałem jakiś unskilli?

2. Czy po prostu jest to postać dla mnie i należy ją mainować na topie.

ps wyniki meczów zwykle coś ok. 15/4 16/5

Jest to też kwestia zmęczenia.

Są jedni gracze, którzy są ogromnymi zapaleńcami. Potrafią przesiedzieć 10 godzin przed lolem, i nadal im się nie nudzi.

Są jednak tacy gracze, którzy po jakimś czasie są lekko znudzeni, przez co ich wyniki są gorsze niż na początku. Dlatego nawet jak pare gier ci dobrze poszło, nie znaczy to że będzie tak na zawsze. BTW Tak rodzą się loosing streaki ( koleś się wnerwił, przegrał 2 mecze pod rząd i idze mu źle bo się napala ). Poza tym jest też tak, że po paru wygranych daje ci coraz lepszych przeciwników. Czyli jak np zagrasz 5 meczy i wygrasz, to zamiast bronze V będzie ci dawać Bronze IV-III. Jest to zależne od MMR

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Fiora to dziwny champ ogromy dmg kosztem cc i hp.Odradzam grania nią jeden stun i dead.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Sytuacja ma się tak. Dlatego, że gram aktualnie na koncie Testowym ( oczywiście na EUNE)
jest to 30 poziom bez run (sprawdzanie potencjału postaci bez runek)
Gra przeciwko, dariusowi, ezrealowi, wukongowi, garenowi, fiorze, lee sinowi.

Na takiej samej Fiorce na właściwym koncie z runami idzie na początku troszkę lepiej, ale w late nie widzę różnicy.

szafanaciuchy_eune_91_3_nozg.png

Są brązy i głupie brązy, ale żeby do Hogwardu sie nie dostać?

Opublikowano

Imo nie opłaca się. Na wyższych dywizjach Fiora jest useless bo ludzie wiedzą co to pancerz, zhonyia czy cc. Na brązach graj śmiało, wyżej nie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...