Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wow Patch Problem 3.0.9-3.1.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuje pomocy bo już nie mam nerwów do tych patchów. O tuż chodzi o to że chciałem pogiercować na 3.1.3 privatach.

Kolega nagrał mi wow instalkę 3.0.1 WOTLK enGB i patche. Wszystko cacy do patcha 3.0.9. Natomiast gdy chce zpatchować z 3.0.9.9551 -3.1.0.9767 wyskakuję błąd że nie może otworzyć jakiegoś tam pliku. Nie wiem o co chodzi i reinstall też raczej nie pomoże bo problem ten sam miałem jakieś pół roku temu. Teraz sformatowałem kompa wszystko ładnie zainstalowałem ale problem jest ten sam. Drugi kolega nagrał mi także patcha i wyskakuje ten sam błąd. Pamiętam że kiedyś próbowałem blizzardowym launcherem zpatchować i błąd także wyskakuje. Pomóżcie bo już mnie telepie jak o tym myślę. Z góry dzięki i pozdrawiam. :(

Tu screen, tyle że dziwi mnie to że tym razem jakiegoś innego pliku nie może otworzyć

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...43e630f8b7.html

Tu następny błąd ale ssa nie chciało mi się robić:

The file "\base\DUNGEONS\TEXTURES\ULDUAR\TITANMACHINERY\ULDR_TRAIN_WHEEL.BLP" could not be opened. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Open)

To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors.

Opublikowano

Patcha koledzy mi nagrali jakbyś nie przeczyta.

A w ogóle mam je od 2 kolegów i z każdym są problemy.

Wczoraj próbowałem wyłączyć avasta i błąd wyskoczył dopiero przy 100% na samym końcu