Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rankedy

Jerem96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano,

No to zacznijmy:

Czym najlepiej grać na dywizjach w przedziale:

-Bronze V do Gold V

-Gold V do Platki

-Platka do Diamend

(Postacie których nie umieją kontrować te nupki z niższych dywyzji niezależne od poziomu trudności ogarnięcia postaci i innych czynników[Proszę pisać co jaka linia itd])

Co banować w przedziałach tak jak podane wyżej

Jak grać premade to kto z kim w przedziałach podanych wyżej

W jaki sposób "uspokoić" team w razie przypadku gdy zaczną się wyzywać, kłócić itd

Opublikowano

Bronze - gold - grasz tym czym grasz najlepiej i wiesz ze wyccarujesz

Gold - platka - jak wyzej

Platka - diament - przewaznie kontry lub jesli wiesz ze dasz rade inna postac ;)

Opublikowano

Banuje się tylko mocne picki, tj. Shen, Zed, Blitz, Malphite, Draven, Akali, itp. Swojego teamu nigdy nie " uspokoisz ", zawsze będą się żreć, jak zaczną, taka kolej rzeczy.

Jak dla mnie, to nie ma czegoś takiego, jak podział postaci na dywizję. Grasz tym, czym chcesz i na czym czujesz się dobrze.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Na brązie najlepiej możesz wykerować Evelynn lub Shaco.. dlaczego? Większość to nuupy, które nie wiedzą o istnieniu pink wardów lub tego eliksiru xD. W sumie Akali też sie nie nadaje bo ma burst + niewidka.

Opublikowano

Banuje się tylko mocne picki, tj. Shen, Zed, Blitz, Malphite, Draven, Akali, itp. Swojego teamu nigdy nie " uspokoisz ", zawsze będą się żreć, jak zaczną, taka kolej rzeczy.

Jak dla mnie, to nie ma czegoś takiego, jak podział postaci na dywizję. Grasz tym, czym chcesz i na czym czujesz się dobrze.

blitz? malp? od kiedy to sie banuje? xD

Opublikowano

blitz? malp? od kiedy to sie banuje? xD

Zacznij grać wyższe rankedy, to się przekonasz ;) Jak Cię Blitz grab'a zrobi w team fight.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Od kiedy blitzcranka malphite dravena i akali się banuje?

@top

Graj postaciami którymi umiesz grać.Ja ostatnio grałem tf/soraką/annie w jungli na diament/platyna i jakoś wygrałem te gry.

Opublikowano

Od kiedy blitzcranka malphite dravena i akali się banuje?

@top

Graj postaciami którymi umiesz grać.Ja ostatnio grałem tf/soraką/annie w jungli na diament/platyna i jakoś wygrałem te gry.

Tam, gdzie ja grałem to banowali ;) I nie był to brąz.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Carruj tym czym dobrze grasz i daje ci to zabawę.

Taka jest reguła, co z tego jeśli jesteś silny jednym champem, skoro gra nim nie będzie ciekawa i nie będziesz walczył.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

jeśli dla ciebie mocnym pickiem jest malphite blitz akali draven to widze że bronze 4 się kłania jeszcze sorake banuj

banuje sie zed ahri corki(choć byl nerf na trinity ) tresh vi elise (byl maly nerf ) no i op fizz (ale nie banuj w bronzie łatwo sie nim robi linie 10/0)

jest podzial postaci na dywizje w bronze silver grasz tylko topami i midami takimi jak fiora akali itp a wyzej nie zrobisz lini 10/0 jak np w bronzie potem pikasz np orianne bo jest mocna w tf i na lini

Opublikowano

Zacznij grać wyższe rankedy, to się przekonasz ;) Jak Cię Blitz grab'a zrobi w team fight.

Spoko, czyli masz słabe mmr na poziomie brązu skoro Blitz'a banują.To jest zmarnowanie bana.

Podstawowe bany to Zed,Ahri,Kassadin i jeszcze pare innych.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ja tam gram praktycznie only mid i zawsze z kumplem i gdy nie zbanują to przeważnie gram Fizzem bo wtedy banuje sobie Morde bo przeciwko reszcie wygram ale co to da, że ja będę wygrywał linie jak jakaś inna linia dostaje w tyłek i ostro nafeedował wroga przeciwko któremu nie mam zbytnio szans potem lub w TF'ie nikt się nie chcę wbić albo zaczną uciekać zamiast wybijać wrogów...no jest też opcja, że focusują albo Tanki albo to co ma najmniejsze DMG zamiast np. nafeedowanego ADC ;/

Opublikowano

Akali, draven malph baka :D

Tam, gdzie ja grałem to banowali ;) I nie był to brąz.

tylko silver vi :D

Polecam ahri, i w diaxie i w goldzie daje rade. Gorzej w brązie bo tam gra sie akali i malphem :) Fizz, ori zawsze dobre

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...