Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwery pvp

AleTypek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim, troszkę mnie nie było i widzę sporo serwerów to już przeszłość, mam więc pytanie do bardziej kumatych osób czy polecają jakiś serwer typu free tak by sobie tylko zrobić eq i móc powalczyć.

Z góry dzięki pozdro!

Opublikowano

Hmm a czy pvp bo widzę że na nim gra sporo więcej osób jest całkowicie darmowe ? jak wspominałem interesuje mnie tylko serwer by się pobić, nie mam zbytnio czasu na wbijanie poziomów a tym bardziej marnowanie pieniędzy na KK.

Opublikowano

EDIT:

Ogarnąłem wszystko śmiga pięknie, jestem pod ogromnym wrażeniem tego serwera, w ardir podczas swojej 4 letniej gry na 4Story.PL nie doświadczyłem takiej masy jak dziś na Vendetta. Zapraszam na derion nick ProKid

Opublikowano

No niestety długo sie nie nagrałem, serwer od godziny OFF, strona też, dodatkowo przez cały dzień co kilkanaście minut musiałem uruchamiać grę na nowo bo skacząc po TP gra się zawieszała w sensie cały czas był obrazek + napis "connection to the serwer" po 15 minutach wolałem uruchomić na nowo i jakoś dało się grać do czasu, nie była to wina mojego sprzętu który jest bardzo dobry oraz internet także, bo każdy gracz którego pytałem o taką sytuacje potwierdzał że mu się też zawiesza i musi odpalać grę od nowa. Po za tym serwer świetny i gra bardzo dużo ludzi, dziś w okolicach godziny 19:00 w ardir biło się na oko ~70 do 100 osób, na PL o takiej frekwencji możemy pomarzyć. Jeżeli znacie jakieś rady na problem związany właśnie z tym że skacząc po TP gra się zawiesza to proszę o odpowiedź, jedak jestem przekonany że to związane jest z jakimiś błędami na serwerze.

wrazie jakby ktoś chciał posiedzieć i pobić się rozmawiając na TS/VT to proszę pisać na postać Toffik - Valo lub ProKid - Derion

Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

4storypw najlpeszy ;0
\

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

Opublikowano

Jeżeli ktoś grał lub gra na eden4s.pw a chciałby pośmigać na 4story.pw w pięknych itemach to zapraszam na PW.

EDIT:

Oferuję..

Paudron Blessing (rózga z IS 100+ więcej dmg od normalnych pvp) z bonem 23/35/19/81 uszlachetnienie 4/5

Biżuteria jedna z lepszych jak nie najlepszych dla Maga na serwerze

ZA..

Interesują mnie itemy co najmniej +20 na serwerze eden4s.pw. bądź sporo goldów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...