Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BotOfLegends kilka pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jestem nowy i chciałbym się dowiedzieć kilki rzeczy an temat tego bota.

1. Czy bot jest już aktualny na forum była zapiska,że dziś będzie dostępny dla normalnych użytkowników.

2. Jakie przydatke funkcje posiada ten bot chodzi mi o to,że grywam ADC a słyszałem ,że ma możliwość podświetlania minionów które mogę dobić na hita oraz jakieś Combo jednym klawiszem.

Tutaj moja prośba mógłby mi ktoś objaśnić i podesłać link do przydatnych skryptów jak już wspomniałem interesują mnie ciekawe funkcje dla ADC . Jeżeli przyda się jeszcze taka informacja preferuje Caitlyn , Varus , Vayne. Pozdrawiam

@ Edit:

Jeszcze jedno pytanko czy jest opcja ,że sam dobija minionki?

Opublikowano

Dwa skrypty - Sida's Auto Carry i Vayne's Mighty Assistant. Jeśli ogarniasz grę Vayne bez BoL'a to NIE MA MOŻLIWOŚCI, żebyś nie wycarrował meczu.

Opublikowano

W Sida's Auto Carry kiedy trzymasz X last-hituje miniony na które najeżdżasz myszką .

Jest wiele funkcji tego programu ,zobacz sobie w spisie Skryptów pod postacie . Posiada on jeszcze taką opcje jak zoomhack itp...

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi. Proszę jeszcze podrzucić link do tego bota ponieważ wszedłem na tamtą stronkę i szczerze mówiąc się pogubiłem nie mogłem znaleźć aktualnej wersji.

Opublikowano

Marcoly

Dzięki odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Już troszkę ogarnąłem nie będę pytał jak wgrać te skrypty zaraz obejrzę video. Chciałbym się jeszcze dowiedzieć jakie skrypty polecacie aktualnie pobrałem sobie te które wcześniej napisałeś czyli Sida's Auto Carry i Vayne's Mighty Assistant. Czy są jeszcze jakieś ciekawe skrypty pod postacie Adc ?

Drugie i chyba już ostatnie pytanie. Mam postać 18 poziom i chciałbym tam szybko wbić 20 i słyszałem ,że bol ma taką opcje to prawda i co muszę zrobić?

Plusik leci dla cb za pomoc dzięki !

Opublikowano

Skrypty pod ADC, mogę jeszcze polecić Corkiego:

http://botoflegends.com/forum/topic/7229-auto-carry-plugin-corki-worlds-trinity-force/

Marcoly
Dzięki odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Już troszkę ogarnąłem nie będę pytał jak wgrać te skrypty zaraz obejrzę video. Chciałbym się jeszcze dowiedzieć jakie skrypty polecacie aktualnie pobrałem sobie te które wcześniej napisałeś czyli Sida's Auto Carry i Vayne's Mighty Assistant. Czy są jeszcze jakieś ciekawe skrypty pod postacie Adc ?

Drugie i chyba już ostatnie pytanie. Mam postać 18 poziom i chciałbym tam szybko wbić 20 i słyszałem ,że bol ma taką opcje to prawda i co muszę zrobić?

Plusik leci dla cb za pomoc dzięki !

Na forum BoL masz paczkę "QBot", lub "Soraka Slack" (w dziale Tutoriale jest poradnik do Soraki), którą wrzucasz do skryptów i odpalasz w BoL'u.

Opublikowano

Witam ponownie wszystkie skrypty mam tylko teraz pytanko gdzie je wrzucić aby program czytał ?

BoL Studio\Scripts\Common

czy

BoL Studio\Scripts\

Trochę to skomplikowane dla laika

Opublikowano

Normalne skrypty wrzucasz po prostu do scripts (czyli np. Sida's Auto Carry), a do common pluginy (np. podany wyżej Corki, w każdym temacie z pluginem masz podaną instrukcję jak wgrać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...