Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam DirectX 7.

WantPlay^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://www.oldversion.com/windows/download/directx-7-0

Nie mogę dodać skanu, bo Opera na laptopie blokuje pliki wykonywalne, więc ściągasz na własną odpowiedzialność.

Przenoszę do właściwego działu i dodaję prefiks. Pamiętaj o tym!

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

To jest na win xp:

Works on: Windows 95 / Windows 98 / Windows 2000 /Windows XP / Windows Vista / Windows Vista x64 / Windows XP x64 / Windows ME / Windows NT 4.0 / Windows 7 /Windows 7 x64 / Windows 8 / Windows Server 2003 x64 /Windows Server 2003 / Windows Server 2008 / Windows 8 x64 / Windows NT / Windows 2000 x64

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Poprawka, tamta strona ma błędy. DX7 jest dla Windows 2000, tylko i wyłącznie.

Zainstaluj 9.0c.

Opublikowano

Mam to jednak kiedyś grałem sobie w coda 2 chodziło nie ścinało instaluje wczoraj i patrze scina jak nwm co czytałem i wyczytałem ,że niektórym pomogła zmiana directa nie zmieniałem częsci komputera jest taki sam jak wtedy gdy cod 2 mi działał.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I think its not a big issue now because you can download that version from anywhere.. so just try by googling your problem.

//Platinum shovel for you!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...