Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ceny rosną...

StoneKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Jak myślicie, jest teraz sens kupowania jakiejkolwiek konosoli ?

Od miesiąca zaglądam na allegro, do MM i do ME i aktualnie jestem zaszokowany, ceny zanim spaść w dół to idę w górę.

Przykład, ok. 1,5 tygodnia temu cena konsoli Xbox 360 Slim 4GB wynosiła 640 zł a teraz wynosi 700 zł, tak samo w MM.

Ale mniejsza z tymi sklepami, na allegro jest dokładnie to samo, miałem zapisanych trzech sprzedawców którzy oferowali Xboxa 360 Slim 250GB za 800 zł ( rzecz jasna nowa ), dziś wbijam i każdy z nich powiększył cene do ok 50 zł, tak samo jest z slimami 4gb - . -

Jak dla mnie to wielka szkoda bo miałem już kupować Slima 250GB a tutaj zonk, o 50 zł są droższe...

Jak myślicie, czym to jest spowodowane ? przecież wnet w polsce ma być premiera nowego Xboxa więc ceny powinny automatycznie spaść.

Sam już nie wiem, zbliżają się święta... może przez to ?:D

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

A może to przez... GTA V. Wcale bym się nie zdziwił gdyby to gry były tu główną przyczyną . Wraz z nową generacją pojawją się bardzo dobre tytuły które zachęcają do kupna konsoli (np. Watch_Dogs, Battlefield 4, Wiedźmin 3, Call of Duty: Dog, Assassin Creed: Black Flag) ale typowego Polaka nie stać na nową generację konsol więc aby pograć w nowe gry kupuje stare konsole. Rośnie popyt i rośnie cena .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...