Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Ravia bug na levele

JestemRobotem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, przeglądając youtube z łóżka trafiłem na kolesia który spamowal ze ma do sprzedania bug na level na ravii i dawał screeny jako dowód

Nie wiem czy już było czy nie, ale z telefonu trudno mi przeszukać dokładnie forum

Oto te screeny

scr.hu/0dwk/icu38

scr.hu/0dwk/4j1fo

scr.hu/0dwk/ir7lg

scr.hu/0dwk/631lx

scr.hu/0dwk/h53t6

Co myślicie?

Jest to ten typek jakby ktoś szukał

www.youtube.com/channel/UCwdfr0vOIDYFwE3jYSX5hGA

Opublikowano

To jest zwykły paint. Ta sura była gdzieś expiona(v2 a dalej grota na metkach)

Zobacz, że nie ma nawet tam eq. To z lv na czacie nie widać czy nick jest ten sam.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

akurat tak sie dzieje gdy np wbijesz jakis level a nie relogniesz albo nie wejdziesz na konia to pokazuje stary level :)

musisz byc straaasznie nowiutki w te gierke...

różnica od 6X do 74 bez zmiany mapy ? to gdzie on >14 lvli expił w m1 na tym bugu ? widać że jesteś nowy w tą gierkę bo rozumiem 1 lvl ze się nie pokazuje a nie >14 :*

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

różnica od 6X do 74 bez zmiany mapy ? to gdzie on >14 lvli expił w m1 na tym bugu ? widać że jesteś nowy w tą gierkę bo rozumiem 1 lvl ze się nie pokazuje a nie >14 :*

nie jestem pewny czy rozmiawam z jakims trollem, albo kretynem no ale okej, spobuje ci wytlumaczyc na twój malutki rozumek :rolleyes:

patrz drugi screen, co widzisz? 1414633554 expa, czyli zabil jednego mobka w m1 i wskoczył mu 74

jak nie załapałeś to napisz, spróbuje wtedy jeszcze prościej

Opublikowano

Przecież w statusie da się przerobić paintem i nawet ktoś wyżej dał przykład...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

nie jestem pewny czy rozmiawam z jakims trollem, albo kretynem no ale okej, spobuje ci wytlumaczyc na twój malutki rozumek :rolleyes:

patrz drugi screen, co widzisz? 1414633554 expa, czyli zabil jednego mobka w m1 i wskoczył mu 74

jak nie załapałeś to napisz, spróbuje wtedy jeszcze prościej

przecież to jest paint to co się sprzeczasz ? ssy są podrobione koniec kropka a Ty się kłócisz .. xD

Przecież w statusie da się przerobić paintem i nawet ktoś wyżej dał przykład...

Przecież ja to wiem ?

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...