Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRoblem

SZOKAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj w szkole była jakaś impreza i kilka dni temu kupiłem sobie e-papierosa no to z kumplami z chowaliśmy się w koncie i zarajaliśmy i nagle przychodzi pani i zabrała nam tego papierosa rozmawialśmy z 1 nauczucielem czy by nie oddał ale sie nie zgodził kazał jutro w szkole z nim porozmawiać i tu pytanie co robić.mam sie czego bać,zrobią mi coś za to ?

Opublikowano

Powiedz tej bandzie lewackich skurwysnynów, że są utrzymywani za pieniądze kradzione Twoim rodziciom, oraż że nie mają prawa zabierać Ci Twojej własności. W wolnym kraju takie lewackie szmaty już dawno by wisiały.

Widzisz tak to jest z lewakami, w prywatnej szkole taka menda nie odwazyła by sie Cie dotknąć - Ty płacisz, więc on ma Ci służyć. A takie szmaty z wielką łaską pracują, narzekają, oraz nie szanują klienta - BO TAK JESTEŚMY KLIETAMI. To ze sa utrzymywani przez podatki a nie przez wolno rynkową wymiane pieniędzy za usługi nie zmienia tego. Zmienia jedynie to ze tak banda zlodzieji nie zalezy im na swiadczeniu jak najlepszych uslug, na wolnymrynku by takie mendy nie mialy co jesc, na wolnymrynku gdzie to CZY PRZEDSIEBIORCA ZJE ZALEZY OD TEGO CZY GO WYBIERZE KLIENT A NIE KOGOS INNEGO.

WOLNOSC, WLASNOSC, SPRAWIEDLIWOSC, glosuje na Kongres Nowej Prawicy Janusza Korwin-Mikke. IeMaster 2013

Opublikowano

Kiepsko się schowaliście, skoro was znalazła... Ale mniejsza, nie o to tu chodzi.

Pogadankę na pewno wam jakąś utnie - zapewne coś typu "szkoła to nieodpowiednie miejsce na takie rzeczy". Wiem z doświadczenia, w zeszłym roku chłopaczkom z mojej klasy skonfiskowano tabakę i na ich nieszczęście trafili na wyjątkowo czepliwego pana nauczyciela i na samym zabraniu w/w specyfiku się nie skończyło. Efekt? Połowa szkoły słyszała wykład o niestosownych zachowaniach na terenie szkoły. Nie powiem jednak, żeby to cokolwiek dało. Młodzież generalnie ma problemy z przestrzeganiem norm, zwłaszcza jak ktoś się wydziera.

Karą Bóg wie, jaką się raczej przejmować nie musisz - nikt Cię przecież chłostać nie będzie. Pójdź tam, wysłuchaj kazania i wyciągnij wnioski... albo na drugi raz skuteczniej się kryj. :p

Opublikowano

W regulaminie jest tylko zapewne napisane, że nie wolno palić, a e-papieros to co innego jest. Więc powinien wam go oddać, ale z drugiej strony jeśli liquid zawierał nikotynę już zmienia wszystko, bo jest napisane, że wyrobów tytoniowych a co inaczej mówiąc zawierających nikotynę. Przynajmniej ja tak to interpretuję.

A jak wam go nie odda to niech rodzic idzie i tyle. Wielki problem.. Matka i tak prędzej czy później się dowie, że palisz ..

Logo.JPG

Opublikowano

1.Zależy od liquidu.

2.Nie czepiają się o to tak bardzo.

3.Pali się w kabinach w kiblu, idioci! :/ (bez urazy oczywiście)

shoob.png

Opublikowano

Witam dzisiaj w szkole była jakaś impreza i kilka dni temu kupiłem sobie e-papierosa no to z kumplami z chowaliśmy się w koncie i zarajaliśmy i nagle przychodzi pani i zabrała nam tego papierosa rozmawialśmy z 1 nauczucielem czy by nie oddał ale sie nie zgodził kazał jutro w szkole z nim porozmawiać i tu pytanie co robić.mam sie czego bać,zrobią mi coś za to ?

Gimbaza dorwała elektrycznego i nawet porządnie " skitrać " nie potraficie ....

Ja tam nie wiem jak z nauczycielem gadać, nigdy nie jarałem nawet zwykłego papierosa ale u mnie w klasie praktycznie co druga osoba ma " e-szluga " i na " legalu " na lekcji sobie jarają...

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Za to nic Ci nie powinni zrobić, co prawda niby w szkole takie rzeczy są zakazane.

Jak ja kilka lat temu chodziłem do gimbazy i wciągaliśmy tabakę to psy wezwali -,-

Opublikowano

Jeśli jesteś na poziomie szkoły Gimnazjalnej, to nie dziwię się, że Ci to zabrali. Ale nie mają prawa tego trzymać dłużej niż dzień, bo jest to Twoja własność i muszą Ci to oddać. Najlepiej by było, gdybyście zebrali się i porozmawiali z nauczycielem ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

1.Zależy od liquidu.

2.Nie czepiają się o to tak bardzo.

3.Pali się w kabinach w kiblu, idioci! :/ (bez urazy oczywiście)

W kiblu to się robi kupę...

@top

Powiedzą Twojej mamie - będzie przypał :/

Opublikowano

Dodam ,że napewno nie oddadzą Ci tego we własne ręce , ponieważ jeśli masz mniej niż 18 lat to jest to nielegalne posiadanie.

Zapewne zadzwonią do rodziców , oddadzą rodzicą , będziesz miał gadane , pewnie ocena z zachowania -1 , a rodzice nie oddadzą tobie.

Opublikowano

Powiedz tej bandzie lewackich skurwysnynów, że są utrzymywani za pieniądze kradzione Twoim rodziciom, oraż że nie mają prawa zabierać Ci Twojej własności. W wolnym kraju takie lewackie szmaty już dawno by wisiały.

Widzisz tak to jest z lewakami, w prywatnej szkole taka menda nie odwazyła by sie Cie dotknąć - Ty płacisz, więc on ma Ci służyć. A takie szmaty z wielką łaską pracują, narzekają, oraz nie szanują klienta - BO TAK JESTEŚMY KLIETAMI. To ze sa utrzymywani przez podatki a nie przez wolno rynkową wymiane pieniędzy za usługi nie zmienia tego. Zmienia jedynie to ze tak banda zlodzieji nie zalezy im na swiadczeniu jak najlepszych uslug, na wolnymrynku by takie mendy nie mialy co jesc, na wolnymrynku gdzie to CZY PRZEDSIEBIORCA ZJE ZALEZY OD TEGO CZY GO WYBIERZE KLIENT A NIE KOGOS INNEGO.

WOLNOSC, WLASNOSC, SPRAWIEDLIWOSC, glosuje na Kongres Nowej Prawicy Janusza Korwin-Mikke. IeMaster 2013

Prawica na mpc no ja cię nie mogę xD

Co do "chowania" się z eszlugą to śmieszna sprawa :P Niby na jakiej podstawie wam to zabrali ? Jeszcze 90% szkół niema tego w regulamin wpisanego ;)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Nie powinieneś mieć jakichś wielkich problemów ponieważ e-papieros nie jest wyrobem tytoniowym więc możesz palić. Obojętnie ile masz lat, możesz palić i nic Ci nie zrobią.

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

Już sprawa się wyjaśniła przyznałem sie i załatwiłem to z nauczycielem powiedział żebym sie lepiej z chował jak chce palić dzięki wszystkim za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...