Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Metin2 Dedyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie bo kupuje dedyka na stronie ovh.pl czy bedzie możliwość wgrania tam servera metin2 jeżeli tak to prosiłbym o jakiś poradnik

67pojo.png

Opublikowano

Aha . A moglibyście mi podać jakieś inne Servery dedykowane lub jakiegoś taniego i dobrego VPS Daje ++++++++

67pojo.png

Opublikowano

Aha . A moglibyście mi podać jakieś inne Servery dedykowane lub jakiegoś taniego i dobrego VPS Daje ++++++++

Z tego co widziałem to jest promocja w Hosteam na VPS 2 rdzenie 4gb ram za 60zł więc zajebista oferta + dobra obsługa klienta.

0LsM05U.png

Opublikowano

Mi narazie chodzi ocoś taniego . Potem jak sie server rozkręci to kupie to bo będą zyski z Item Shop .

Jakies inne propozycje ? :)

67pojo.png

Opublikowano

Mi narazie chodzi ocoś taniego . Potem jak sie server rozkręci to kupie to bo będą zyski z Item Shop .

Jakies inne propozycje ? :)

Przecież 60zł to jest tanio jak za takie parametry.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ale narazie mi sie nie opłaca ja chcem kupić cos naprawde taniego . Zarobie na zyskach z IS i wtedy kupie . I jeszcze bede miał problem z wgraniem servera na Dedyka i to mi troche potrwa i strace troche dni :(

67pojo.png

Opublikowano

Przecież 60zł to jest tanio jak za takie parametry.

Jak na rudego człowieka to jest mało , lecz autor tematu to pewnie dziecko stawiające serwer.

Polecam hosteam :)

Jeżeli chcesz coś tanio kupić to masz vps'a na exone.pl za ok. 25 zł

XShowteqX_eune_13_3_logo.png

ORAZ INNE SMURFY GOLD+

Opublikowano

Dajcie linka do promocji za 60zl na hosteam, bo jakos nie widze ( jest oferta za 59zl ale slyszalem ze na openvz nie da sie postawic serwa).

Teodar nic do ciebie nie mam ale powinienes wziac pod uwage ze ktos moze miec mniej zamoznych rodzicow niz ty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...