Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Misja 2/10

PaskudaMB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z misją którą dostaje sie od 50lvl w 2 miescie, jest to misja typu 10 misji czyli 1/10 jak w pierwszym miescie dzienna xD i mam taki problem kied dochodze do 2/10 auto kierowanie prowadzi moja postac na dom aukcyjny w 2 miescie nie wiem kompletnie co robic, ktos mi pomoze ?

Opublikowano

wlasnie nie wiem jak ;/ wybacz pp w tej misji ide do domu aukcyjnego w drugiej wiosce i nie wiem co robic, czy odpowiesz mi na pytanie jak sie wbija na mape skarbow ? badz jak sie z niej korzysta ?

Opublikowano

Na mape skarbow sie nie wchodzi, jezeli dostajesz mape skarbow to masz na niej kordy, jezeli masz 50lvl to w drugiej wiosce odczytujesz kordy, jezeli juz dojdziesz na miejsce wyczytanych kordow wtedy naciskasz mape i dostajesz gornego golda + czasami moze sie zdarzyc ze pojawi Ci sie staruszek przez ktorego bedziesz mogl wejsc na inna mape, a na innej mapie moze znajdowac sie:

• 3 Bossy
  • Moby za ktore dostajesz 1,5k expa (poniewaz masz 50lvl, co 10lvli Postaci exp z tych mobkow zwieksza sie o 500)
  • Moby za ktore dostajesz 1,5k gornego golda

Pozdrawiam JuicyPussy//PanZua.

PS: Jak mozesz to wez w paincie wytnij tylko ten skwarek misji itd... i go wklej na imageshack'a to nie jest zadna filozofia moim zdaniem.

Opublikowano

oki xddd dzieki wielkie a jeszcze jedno pytanie co to MPCego uzyles tej nazwy przy tlumaczeniu mapy skarbów xD i skąd wiadomo ze uzylem jej ? xD i ze dostałem coś ? bo nie pamietam ile kasy mialem przed :D

Opublikowano

oki xddd dzieki wielkie a jeszcze jedno pytanie co to MPCego uzyles tej nazwy przy tlumaczeniu mapy skarbów xD i skąd wiadomo ze uzylem jej ? xD i ze dostałem coś ? bo nie pamietam ile kasy mialem przed :D

Nie wiem czemu, chodzilo o "gor-nego" golda a nie MPCego hahahaha, cos MPC sie psuje :D, i mapa znika jak ja uzywasz i wyswietla Ci sie komunikat ze dostales 4,5k golda :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...