Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Crop Test

ButcherENT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj natanku.
Wiem że masz 9 lat, życie po przejściach (bicie przez ojca, brak kolegów, brak pieniędzy, potrącenie przez samochód, gnębienie przez rówieśników[wiem bo mi opowiadał]), ale zamknij już morde.
@topic
Edit strasznie gówniany, polecam usunięcie kanału i skończenie gry w ca.
Wyjdz na dwór, bo jak mi pisałeś 'masz kolegów tylko w necie, bo tam jest lepsze życie i łatwiej kogoś poznać' :)

I taka proźba: Mała dziwko nie kradnij clipów.

Nigdy cię nie lubiłem i nie będę lubił. Cały czas się z cb wyśmiewaliśmy. Teraz próba twojej 'zemsty' jest żałosna. pozdrawiam

7ccf1ef0466fc4447d6f43fb7ff45908.png

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Witaj natanku.

Wiem że masz 9 lat, życie po przejściach (bicie przez ojca, brak kolegów, brak pieniędzy, potrącenie przez samochód, gnębienie przez rówieśników[wiem bo mi opowiadał]), ale zamknij już morde.

@topic

Edit strasznie gówniany, polecam usunięcie kanału i skończenie gry w ca.

Wyjdz na dwór, bo jak mi pisałeś 'masz kolegów tylko w necie, bo tam jest lepsze życie i łatwiej kogoś poznać' :)

I taka proźba: Mała dziwko nie kradnij clipów.

Nigdy cię nie lubiłem i nie będę lubił. Cały czas się z cb wyśmiewaliśmy. Teraz próba twojej 'zemsty' jest żałosna. pozdrawiam

ZERO

Opublikowano

jakim ty jesteś zerem nawet nie umiesz zrobić dobrego intra + te lagi ;_; nie stać na komputer zero jebane idź zarabiać pod latarnią QQ

Bo ty zarabiasz , a nie prośisz o kieszonkowe -.- <_< ...

1377531174-U173186.png

Opublikowano
  •  

jakim ty jesteś zerem nawet nie umiesz zrobić dobrego intra + te lagi ;_; nie stać na komputer zero jebane idź zarabiać pod latarnią QQ

Skąd wiesz że mnie nie stać :) Mam dobrego kompa za 3,5k i mi wystarcza wiesz zarabia pod latarnią to jedynie twoja rodzina :) Ja mam też inne zajęcie niż granie w CA a jak skiba powiedział ty jesteś poprostu nie wyżytym dzieckiem i wszyscy to rozumiemy :) Jeśli jesteś taki pewny że mnie nie stać na kompa to poproś o dowody wyślę Ci screena z wynikiem z 3dmarka i moim nickiem albo z czym tam chcesz

http://pokazywarka.pl/m1o2pa/

Masz skoro mnie nie stać :)
Opublikowano

•  

Skąd wiesz że mnie nie stać :) Mam dobrego kompa za 3,5k i mi wystarcza wiesz zarabia pod latarnią to jedynie twoja rodzina :) Ja mam też inne zajęcie niż granie w CA a jak skiba powiedział ty jesteś poprostu nie wyżytym dzieckiem i wszyscy to rozumiemy :) Jeśli jesteś taki pewny że mnie nie stać na kompa to poproś o dowody wyślę Ci screena z wynikiem z 3dmarka i moim nickiem albo z czym tam chcesz

http://pokazywarka.pl/m1o2pa/

Masz skoro mnie nie stać :)

jesteś na serio taki nie dojebany ? weź idź sie wyżyj skiba to jebane Swagger i yolos co nie umie bez tego żyć tak jak z NX bez nx nie ma życia nawet nie odpowiadaj na tą wiadomość

Opublikowano

jesteś na serio taki nie dojebany ? weź idź sie wyżyj skiba to jebane Swagger i yolos co nie umie bez tego żyć tak jak z NX bez nx nie ma życia nawet nie odpowiadaj na tą wiadomość

A odpowiem. Długo myślałeś nad swoją odpowiedzią widzę. ALe tak to bywa jak dzieciaczek się zdenerwuje i nie ma co napisać nie obchodzi mnie że skiba swagge i yolo srolo ciekawe czy byś miał odwagę dzieciaczkuw twarz to powiedzieć :) jak mówią kozak w necie

Opublikowano

A odpowiem. Długo myślałeś nad swoją odpowiedzią widzę. ALe tak to bywa jak dzieciaczek się zdenerwuje i nie ma co napisać nie obchodzi mnie że skiba swagge i yolo srolo ciekawe czy byś miał odwagę dzieciaczkuw twarz to powiedzieć :) jak mówią kozak w necie

tak miałem nie raz więc tak nie kozacz i idź grać na ca i nagrywać double kille

Opublikowano

tak miałem nie raz więc tak nie kozacz i idź grać na ca i nagrywać double kille

Nie jestem tobą żeby grać codziennie do 3 rano widać że rozpieszczone dziecko jesteś obstawiam 9-10 lat czyżby trafiłem?:P I nie ma to jak pocisk że idz nagrywać double kille hahahahaha rozbawiłeś mnie jak chcesz możemy zagrać jeszcze raz :)

Pierdółko jedna skrzywdzona przez los która nie ma przyjaciół w normalnym życiu :)

Opublikowano

xD beka z was polaczki macie po parówce , filmik całkiem spoko nuta mi przypadła . łap lajka

Komputer za 3.5 k bez dysku SSD Good Job BRO!

Jestę Parówkę

Opublikowano

xD beka z was polaczki macie po parówce , filmik całkiem spoko nuta mi przypadła . łap lajka

Komputer za 3.5 k bez dysku SSD Good Job BRO!

Nie potrzebuję dysku SSD :) wolałem sobie dokupić normalniejszy zasilacz i większego Hdd niż ssd żeby mi windows stał na nim :)

Opublikowano

Nie potrzebuję dysku SSD :) wolałem sobie dokupić normalniejszy zasilacz i większego Hdd niż ssd żeby mi windows stał na nim :)

weź wyjdz i się doucz o ile % komputer wolniej chodzi przez HDD , ale o czym my mówimy jak pakujesz w sprzęt o którym nie masz pojęcia.

Jestę Parówkę

Opublikowano

weź wyjdz i się doucz o ile % komputer wolniej chodzi przez HDD , ale o czym my mówimy jak pakujesz w sprzęt o którym nie masz pojęcia.

Sam nie masz pojęcia złożyłem kompa który śmiga 2 rok i wszystkie nowe tytuły latają jak trzeba więc nie narzekam na SSD przyjdzie czas nie ograniczam sie tylko w komputerach mam też inne zajęcie na które też poświęcam PLNY :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...