Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Link do pobrania gry

ziombel95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Przeszukalem forum i nie moge znalesc linku do pobrania gry..moze ktos podeslac? Gralem bardzo dawno w WAR Z przed przemiana jeszcze nazw itd ciekawi mnie ile sie zmienilo i czy warto w to grac..prosiłbym o link który mnie przekieruje do pobrania gry. Dziękuje z góry

Opublikowano

wiem ze tam moge pobrac ale musialem zakladac trial account na noob mailu..nie rozumiem czego kurwa nikt po prostu nie umiescil tutaj bezposredniego linka do downloadu..nie kumam naprawde.

btw kiedyś była plota o samochodach..uskutecznili to w jakis sposob ? i co z hackami ? bo przestałem grac wlasciwie z tego powodu bo ta gra stracila caly swoj klimat i stała sie grą hams vs hams - sam korzystac potem zaczalem madrze i oczywiscie bana nie ma ale to juz nie byla ta sama gra. jakies fajne udoskonalenia wprowadzili ? ja przestałem grać z czasem kiedy dodali sejfy

Opublikowano

Nie podają linków osoby, ponieważ tak samo jak ty muszą się zarejestrować.

Pojawiły się nowe bronie, przedmioty itd.

Też o pojazdach słyszałem i czekam z niecierpliwością na ich dodanie.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Nie podają linków osoby, ponieważ tak samo jak ty muszą się zarejestrować.

Pojawiły się nowe bronie, przedmioty itd.

Też o pojazdach słyszałem i czekam z niecierpliwością na ich dodanie.

jak dodadzą pojazdy to dopiero będzie kupa i gówno z tej gry xD niech sie pierw zajmą optymalizacją, bo z samochodami to chyba rozwalą system :)

co do Ciebie ziombel - oczywiscie nowe bronie itemy i wgl, co do hackerów - z dnia na dzien hackow jest coraz więcej i lista banów powieksza sie z godziny na godzine, ale ja grajac juz tyle w infestation nie spotkalem zadnego cheater'a, no chyba ze na emulatorze ;)

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Optymalizacja lezy i kwiczy. Niektorzy twierdza, ze nawet (po dodaniu "zarostu") jest gorzej.

Od czasu "sejfow" dodano pare popierdolek, ale nic istotnego. No moze oprocz podniesienia cen w markecie.

Co do pojazdow. Na mapie Colorado ich NIE BEDZIE, tak stwierdzil sam Titov. MOGĄ sie pojawic na California, ale to moze. Sam osobiscie w to watpie, silnik gry juz teraz ledwo dyszy ;-)

Co do "nowej" mapy Colorado. Mapa powieksz sie... a wlasciwie nie. Myk polega na tym, ze zostana przesuniete i przemodelowane "czesci terenu", a niektore "udostepnione". Inacze. Mapa nie powiekszy sie poza aktualny swoj wymiar, a jedynie jej srodrek zostanie zmodyfikowany.

Osobiscie wolalbym, jesli juz modyfikuja, to dodali cos takiego jak piwnice, podziemne parkingi, jaskinie, tunele itp. Wtedy i latarka miala by sen ;-)

test

Opublikowano

Będę dobry ;)

Oto download ze skanem (pobrane dzisiaj)

Download:
arktos-icdn.pandonetworks.com/Infestation_WebSetup.exe

Skan:
virustotal.com/pl/file/2a94132bc9e5d295944829624330875e6160872e2280f52f8c57b40daf9c62ed/analysis/1381233707
4770714280454741315510.png
Opublikowano

co do lootu, ja pamiętam stare dobre czasy gdzie nie trzeba było biegać po całym colorado, wystarczylo w clearview/campos posiedzieć godzinke żeby się uzbroić po zęby z jakichś kretynow :DDDDd

co do normalnego lootu na dzień dzisiejszy, nie jest AŻ TAK źle oto co znalazłem w 1 dzień :)http://s9.postimg.org/u2520bnwf/Screen_08092013_124555.jpg + dla ścisłosci jeszcze m16 i mp7 ale są w safe zonie, honey badgera mam z itemboxa z norad.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Sam się dziwie że na oficalnej stronie Infestation:SS nie ma jakiejś zakładki download, być może gdzieś na forum jest. Ale tak naprawde da się pobrać bez robienia konta, link podany wyżej :)

Teraz loot moim zdaniem dobryy, naprawdę siedząc w jednym miejscu można się uzbroić, jeśli oczywiście na małe serwery się wchodzi.

Teraz bardziej uprzykrza życie waga przedmiotów bo naprawdę bez plecaka trochę się nalata od safe zona do lootu itd.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...