Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra niezależna

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiejś fajnej gry niezależnej. Może być darmowa, jak i płatna. Ważne aby była grywalna i nie zbyt trudna, bo zbyt szybko się wkurwiam.

@edit: Nagrodzę like'ami xD.

Opublikowano

Timber and stone robiona przez jedną osobę gra dobra jak ogarniesz to gra potrafi wciągnąć.

Castle store gra w fazie beta albo alpha nie pamiętam.

Te dwie gry ci polecam choć nie pamiętam teraz dokładnie czy są to produkcje nie zależne.

Opublikowano

Oj tam niezależne czy nie. Chodzi mi o takie gry co mało zajmują, robione przez jakąś małą firmę, a naprawdę mogą nieźle wciągnąć.

Grałem już w DLC Quest, Bit Trip Runner, McPixel, SuperHot, Limbo. O takie gry mi chodzi.

Oczywiście te gry, które wymieniłeś są jak najbardziej dobre. Napisałem tego posta tak dla sprostowania, aby każdy wiedział o co mi chodzi.

Opublikowano

Możesz zobaczyć jeszcze Don't starve gra nastawiona na survival im więcej dni przeżyjesz tym lepiej, wiele postaci do zagrania każda swoje umiejętności i charakter, wygląd itp. gra też warta uwagi.

Opublikowano

FTL: Faster Than Light gra w kosmosie, że tak powiem jesteś dowódcą statku twoją misją jest dostarczyć jakąś wiadomość czy coś gra potrafi wciągnąć.

Opublikowano

Team Fortress 2. Firna nie jest mała ale co tam, prosta łatwo-trudna zależy od trybu i potwonie wciąga :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Po rozegraniu 600 h TF 2 mi się również znudził. I to nie jest gra niezależna tylko coś w stylu FPS tylko, że taki zabawny.

Ja szukam mało zajmujących gier, najczęściej niezależnych jak np. World of Goo, Terraria.

PS. Muszę kupić FTL'a, bo na gameplayach świetnie się prezentuje. Dzięki za dotychczasową pomoc.

Czekam na kolejne propozycje :)

Opublikowano

Slay. Gowno ale dobre do naprawdę szybkiej gry :D

Minicraft. Nie MINEcraft tylko MINIcraft. Fajna minigierka na przeglądarkę fajna właśnie do tego aby siąść np. na 3 minuty :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...