Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Riven

Mateusz-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzieś ostanio widziałem, jak typek riven z q przeskoczył przez sciane od barona. Próbowałem nawet na tych sciankach malych koło mida, ale nie moge. Jako, że riven bardzo mi się podoba to chciałbym się tego dowiedzieć, jak do dokładnie zrobić.

Opublikowano

Przez prawie każdą sciane przeskakuje sie bez najmniejszego problemu, skaczesz trzecim skokiem, a jak masz duze problemy włącz ulta, zwiększa on zasięg skoku.

Opublikowano

Wiem, że trzecim skokiem, a ulta nie bd używał, bo ma mi to się przydać kiedyś, jak bd uciekał czy coś. Mój błąd to chyba taki, że często na drugą strone kilkam myszką, a postać nie podejdzie max do sciany. ;]

Opublikowano

Wiem, że trzecim skokiem, a ulta nie bd używał, bo ma mi to się przydać kiedyś, jak bd uciekał czy coś. Mój błąd to chyba taki, że często na drugą strone kilkam myszką, a postać nie podejdzie max do sciany. ;]

Pamiętaj, że riven skacze nie za myszką a za kierunkiem poruszania więc jeśli klikniesz tuż przed ścianą, skoczysz 2 razy to już nic nie musisz robić, trzecim przeskoczysz bez problemu.

1382800106-U1012385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...