Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak pobierać video z YouTube w .avi?

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w szybki sposób pobrać video z yt w 480p/hd od razu do formatu avi? Chcialbym oglądać na telewizorze lecz z tego co wiem obsługuje divx i avi

Opublikowano

Szybko można pobierać przez stronę

http://www.clipconverter.cc/pl/

. Do której tylko wklejasz link i wybierasz w jakim formacie chcesz ściągnąć i ta strona sama to konwertuje.

Albo możesz ściągać przez dodatek do firefoxa DownloadHelper w którym też możesz wybrać odpowiedni format i od razu pobrać.

Opublikowano

Dzieki za strone jesteś geniuszem xD siedzialem z tym ponad 2h i audio nie dzialało, like leci.

Edit. Jednak nie jest tak jak powinno... pobieram film w avi i jest jedynie dzwiek a sam film trwa ponad 10h... czarny obraz.

Opublikowano

Nie rozumiem za chuy o co Ci chodzi, podaj przyklad z jakimś video.

Ps. Co to robi w pogaduszkach jak dot. działu komputery? Kto to przeniósł...

Opublikowano

Ściągnij z wrzuty , przekonwertuj na avi - proste jak ....

Ma to sobie konwertować w Power Pointcie ? Chciał do tego jakiś sposób.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Sprawdze wszystkie sposoby, jak mam czyste kodeki od razu po instalacji systemu beda jakies bledy? Do tej pory mialem brak obrazu, dziwieku itp.

najlepszy najprostszy i darmowy :D

http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-to-MP3-Converter.htm#.UlP34BhiY7A

wszystko tam ogarniesz, wybierasz sobie w co ma ci to pobrać i wklejasz linka i leci ':D

Ten program konwentu ruje pliki na moim sprzecie po 1,5h filmik 20min. do tego bez dzwieku.

Opublikowano

Sprawdze wszystkie sposoby, jak mam czyste kodeki od razu po instalacji systemu beda jakies bledy? Do tej pory mialem brak obrazu, dziwieku itp.

Ten program konwentu ruje pliki na moim sprzecie po 1,5h filmik 20min. do tego bez dzwieku.

Nie powinieneś mieć problemów przy moim programie, aczkolwiek gwarancji nie daję.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dobra ogarnąłem sobie wszystkie programy które mi napisaliście oraz sposoby. I problem jest taki, mam film full hd, przerzucam go do avi i traci na jakości strasznie. 240p w rozdzielczości 1920x1080 na telewizorze (pikseloza, z totalnymi szumami kolorów oraz rozmyciem obrazu). Nie wiem jak to zrobić mój telewizor tylko odtwarza Divx - avi, oraz full hd. Czekam na dalsze odpowiedzi.

Opublikowano

A nie lepiej wpisujesz w google Chrome addons, czy firefox addons, wybierasz pierwszy link z dodatkami do przeglądarki, w wyszukiwarce wpisujesz youtube downloader i instalujesz ten dodatek do przeglądarki, potem pod filmikiem z yt będziesz miał przycisk pobierz (tak samo jak subskrybuj) i wybierasz format, rozdzielczość etc.

436951440626370320491.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...