Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] hackowanie na low acc

GeneralDawid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Z racji tego że chce trochę potrolować ludzi, chce się dowiedzieć jak pobiore hacki i będę używać tylko na low acc, to moge dostać bana też na główne acc? Zależy mi na odpowiedzi 100% pewnej bo nie chciałbym stracić mojego głównego acc maj3 bo wydałem troche kasy, tak jak mówię chce tylko na lowku potrolować.

Opublikowano

Jak po tym hackowaniu na low acc dobrze usuniesz tego hacka(wpisy w rejestrze, pozostałe pliki) to bana możesz nie dostać. Ale zawsze jest jakaś szansa dostać bana. Jeśli masz je pobierać dla trollingu i stracić majora to nie warto.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

ok dzięki za podpowiedź :) a jak się zalogowałem na tym m.v hack to nic się nie stanie, bana nie będzie? chodzi mi o stronkę z hackami nie o same hacki.

nic sie nie stanie, mozesz nawet miec otwarta stronke z hackami do ca, a na pasku miec combata

Opublikowano

odrazu Cii mowie ze to ze masz haxa na low ACC nic Ci nie da. masz haxa zeskanuja Ci kompa i dostaniesz bana nawet na swoje ACC nawet jezeli nexon <3 mial by chcec zeskanowac Ci kompa i wykrylo by haxy do innej gry dostal bys bana na CA!.

9fhc.jpg

Opublikowano

lol a na jakiej podstawie mogą mi zbanować acc do ca, jak np. mam haxy do gta samp czy innych?

Podobno już za to nie banują, ale jak np. odpalisz injector do metina i Combata w tle to na 100% ban.

Opublikowano

lol a na jakiej podstawie mogą mi zbanować acc do ca, jak np. mam haxy do gta samp czy innych?

Za hacki do innych gier już z czego wiadomo nie banują. Możesz je posiadać na kompie.(sam miałem hacki do nfs, a ltc nadal mam ;) ) Ale jak napisał up, mając w tle masz szansę i to sporą dostać bana.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Za hacki do innych gier już z czego wiadomo nie banują. Możesz je posiadać na kompie.(sam miałem hacki do nfs, a ltc nadal mam ;) ) Ale jak napisał up, mając w tle masz szansę i to sporą dostać bana.

jak widzisz nie poplaca haxxowanie a odrazu Ci mowie ze nie jestt tak latwo przestac by ~warrock.

9fhc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...