Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opis filmu, zna ktoś tytuł ? ;x

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedyś oglądałem fajny film który trochę pamiętam i chciałbym jeszcze raz zobaczyć, ale niestety nie pamiętam tytuły ;/ Na początku jakiś gość jedzie autobusem, potem z kimś na stopa i temu komuś coś się stało z autem i zatrzymali się. Na drodze było widać, że jedzie drugie auto i ten gość co jechał na stopa kopnął tamtego kierowce tak, że wpadł pod to auto co jechało i zginął on jak i ludzie z tamtego auta. Potem mało pamiętam, jakoś się ukrywał, nikt nie wiedział, że jest zabójcą miał jakąś babkę z którą spał, jak się nie mylę to była z policji. Raz ona była w jego starym domu, znalazła tajne zejście do piwnicy, tam położyła się na łóżku i ktoś leżący pod nim naglę ja złapał rękoma ( zesrałem się wtedy prawie xD). Potem on chyba uciekł, bo już wiedzieli, że jest zabójcą, raz spotkał swoją mamę w windzie i powiedziała, że się go nie boi, a on ją zabił. Potem uciekł i ta policjantka z którą spał mieszkała w jakimś domu i udawała, że jest w ciąży. Na końcu on do niej przyszedł i dźgnął ją nożem w brzuch, a ona wyjęła takie coś i wcale jej nie zranił, nie wiem jak to opisać i ona chyba go nożyczkami zabiła xdd Pamiętam tylko, że po tym filmie od razu leciał Hannibal. Zna ktoś tytuł tego filmu ? To chyba thriller był

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...