Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] 15% więcej SB przy zakupach w sklepie

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdobądź 15% więcej punktów SpeedBoost. Oferta ważna jest przez ograniczony czas!

Przez ograniczony czas, przy każdym doładowaniu punktów SpeedBoost w sklepie
dostaniesz 15% więcej w tej samej cenie! Oznacza to, że na przykład,
dostaniesz 1725 punktów SpeedBoost w cenie 1500!

Oferta kończy się w czwartek, 10 października o godzinie 09:00, Zdobądź więcej już dziś, odwiedzając sklep Need For Speed World.

~ Informacja potwierdzona z fanpage Need for Speed World.

Opublikowano

Już powolutku gra upada. ; ]

Coraz mniejsze dochody .

Zamiast się cieszyć od razu sądzisz, że gra upada. Skoro jest tylko do czwartku a nie na 1 miesiąc oznacza to, że to taki mały upominek od twórców . Uszanujcie to :)

Opublikowano

Czy ja wiem czy gra upada... nie powiedziałbym, nie zauważyłem spadającej liczby graczy ostatnio.

@KuTaZ (:D) ma racje, uszanujcie że dostaliście jakiś bonus do zakupów ;)

Opublikowano

Potwierdzam ! Smsem nie dziala wczoraj kupilem za 30 zl i dostalem 5,750 k boost.

@The Volume za takie info falszywe powinienes zostac ukarany -.-

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.Mam taki problem gram w NFS WORLD i doładowałem punkty bosst sms wysłałem sms o tresci PAY na ten numer co był tam podany i punty mi nie przyszły jesli mozecie to pomozcie mam numer w T-mobile

Opublikowano

Witam.Mam taki problem gram w NFS WORLD i doładowałem punkty bosst sms wysłałem sms o tresci PAY na ten numer co był tam podany i punty mi nie przyszły jesli mozecie to pomozcie mam numer w T-mobile

Najpierw trzeba poczekać na SMS od nich, a dopiero potem wysłać SMS od siebie.

Jeśli nie dostałeś takiego SMS'a, to możliwe jest, że podałeś zły numer, w takim przypadku nie odzyskasz już SB ani PLN

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...