Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie słuchawki z mikrofonem za ok. 100zł ?

Sunnyline2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Creative płaci się za markę. Sa to najczęściej kupowane słuchawki z racji tego że każdy youtuber je miał. Mam Ozonki są w dużej mierze lepsze od Fatal1ty. Mają regulację wielkości. Dobrze leżą a mikro zajebiste.

Jeżeli chcesz płacić za logo ---> Fatal1ty

Jeżeli chcesz płacić za jakość - Ozone Rage ST

76561198122231440.png

Opublikowano

mam fatality są spoko dzwięk najs, mikrofon jakości "pozdro poćwicz", jak chcesz dzwięk całkiem fajny to bierz i dokup jakiś mikrofon wolnostojący czy jak to sie tam zwie.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

mikrofon jakości "pozdro poćwicz", jak chcesz dzwięk całkiem fajny to bierz i dokup jakiś mikrofon wolnostojący czy jak to sie tam zwie.

Z założoną gąbką, 95% głośności i formatem 24bit 192kHz jest perfekcyjnie. To największy plus tego headset'u, więc nie wiem co u Ciebie jest nie tak.

Jakość dźwięku w tej cenie dosyć zadowala, podpięte do dobrego odtwarzacza lub karty dźwiękowej lepszej niż zintegrowana są dobre. Do 100 zł nie znajdziesz nic lepszego jeśli ma być z mikrofonem. Wyżej natomiast polecam Senki HD202 lub Superluxy 668B + osobny mikro.

Opublikowano

Z założoną gąbką, 95% głośności i formatem 24bit 192kHz jest perfekcyjnie. To największy plus tego headset'u, więc nie wiem co u Ciebie jest nie tak.

Jakość dźwięku w tej cenie bardzo zadowala, podpięte do dobrego odtwarzacza lub karty dźwiękowej lepszej niż zintegrowana są wręcz rewelacyjne. Do 100 zł nie znajdziesz nic lepszego. Wyżej natomiast polecam Senki HD202 lub Superluxy 668B + osobny mikro.

Niestety, osobne mikro odpada nie chce wydwać znowu na mikrofon który ja używam tylko do skypa/ts`a.

Te słuchawki mialeś na myśli fatality ?

Opublikowano

Tak. Sam posiadam i są dobre w tej cenie. Trochę je zmodyfikowałem, muzyki co prawda słucham głownie we FLAC'u z ustawionym pod siebie EQ ale jakość jest też dobra bez takich rzeczy.

Opublikowano

Ten zalman ma średnią jakość po za tym mikrofon miał być ze słuchawkami, chyba że nie przeszkadza to autorowi to oczywiście będzie najlepsze rozwiązanie.

Opublikowano

http://www.ceneo.pl/6307794 + http://www.ceneo.pl/926776 i masz dużo lepszy zestaw niż to co jest w tych fatalitach/ozone

Nie potrzeba mi aż tak zajebistego mikrofonu.

Jednak te ozonki wydają się wygodniejsze, i z tego co czytałem są wygodne.

@up

Niestety przeszkadza, nie będe sie oplatał w kable jak chce sobie pogadać na skypie ;d

Opublikowano

W takim razie zostają Fatal1ty lub dołożenie do Tactic Alpha, ewentualnie te ozonki ale nigdy ich nie widziałem ani nie słyszałem także nie wyrażę opinii

Opublikowano

@Up ale zawsze lepsze od fatal1tek, jeśli już ma być z mikro to niech będzie w miarę.

Za 200 zł możesz też kupić AKG GHS1 które są świetne pod względem dźwięku i mają dobry mikrofon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...