Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Mid do carrowania gier :>

FastFlash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, szukam postaci do carrowania gry, nie chce kupować nowego tylko mi poradzcie który z moich champów się do tego nadaje, moje championy:

Alistar,Amumu,Annie,Fiora,Garen,Janna,J4,Jax,Katarina,Kayle,Lee Sin,Morgana,Talon,Tristana,Veigar,Xin Zhao.

@DOWN

Dzięki, ale ja chce jakiegos champa z tych których ja mam ;>

Opublikowano

Fizz jest dobry.

Używasz W,Q,E i w kółko. Potem jeszcze dochodzi ultimate. Bardzo duży dmg, fajny champ do ucieczek (możesz skakać przez ściany).

Opublikowano

Katarina jest dobra do carrowania, na początku harrasujesz przeciwnika z Q i farmisz, na 6 lvl zabijasz wrogiego midera na combo Q + E + W +R a potem zaczynają się tf więc nie ma co się rozpisywać, nie bierz katariny na rankedach kiedy enemy team na dużo CC ( rammus,fiddle,blitz)

Powodzenia

Opublikowano

Ahri,Kassadin albo Fizz jedne z najlepszych picków na mida i do tego często pickowane i jak banowane

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Wez talona na mida. Talonem na midzie zabijesz prawie kazda postac bez wiekszcyh problemow, no ze chyba jestes w gold i wyzej wtedy oczywiscie nie bedzie tak latwo :)

Talon ma bardzo duze dmg i jest on typowym assasynem. Talonem zabija sie na combo. Talon ma swoje W ktore na poczatku maxujesz, dzieki czemu masz dmg i mozesz wyfarmiac przeciwnkia, przy okazji slowa zazucasz mu. Dzieki Q talona masz wiekszy dmg przy nastepnym ataku. E talona dostakujesz do przeciwnkia i ogluszasz go. A uzywajac ulta znikasz oraz przyspiesza ciebie, oczywiscie ma tez spore grupowe dmg. Zapomnialem wspomniec ze jesli przyciwnk ma na sobie slowa lub ogluszenie wtedy zadajesz wieksze dmg.

Itemow nie bede ci pisal jakie kupowac, poprobuj samemu i zobaczysz jak ci sie najlepiej gra, ale powiem tylko ze kup itemy tak zebys mial duzo AD bo talonem najlatwiej zabija sie z samych skili :)

Opublikowano

Wez talona na mida. Talonem na midzie zabijesz prawie kazda postac bez wiekszcyh problemow, no ze chyba jestes w gold i wyzej wtedy oczywiscie nie bedzie tak latwo :)

Talon ma bardzo duze dmg i jest on typowym assasynem. Talonem zabija sie na combo. Talon ma swoje W ktore na poczatku maxujesz, dzieki czemu masz dmg i mozesz wyfarmiac przeciwnkia, przy okazji slowa zazucasz mu. Dzieki Q talona masz wiekszy dmg przy nastepnym ataku. E talona dostakujesz do przeciwnkia i ogluszasz go. A uzywajac ulta znikasz oraz przyspiesza ciebie, oczywiscie ma tez spore grupowe dmg. Zapomnialem wspomniec ze jesli przyciwnk ma na sobie slowa lub ogluszenie wtedy zadajesz wieksze dmg.

Itemow nie bede ci pisal jakie kupowac, poprobuj samemu i zobaczysz jak ci sie najlepiej gra, ale powiem tylko ze kup itemy tak zebys mial duzo AD bo talonem najlatwiej zabija sie z samych skili :)

Nie ogłusza, a ucisza ^^

Też polecam Talona świetny asasyn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...