Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Kogoś kto ZAREKLAMUJE SERWER. Nagroda: SVIP

Respect123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To żeś teraz dowalił grali by jak byś zrobił dobry serwer np swoje pluginy a nie a pobiorę sobie bo mnie roboty zapłacę za serwer 30 zł i może jeszcze zarobię nie kolego nie ma tak

Opublikowano

To żeś teraz dowalił grali by jak byś zrobił dobry serwer np swoje pluginy a nie a pobiorę sobie bo mnie roboty zapłacę za serwer 30 zł i może jeszcze zarobię nie kolego nie ma tak

To, że nie ma autorskich pluginów to znaczy, że serwer jest zły ?! Jesteś żałosny .. Ludzie tworzą pluginy po to żeby ktoś inny mógł ich używać .. Dokładnie to za serwer płace 3x więcej niż podana przez ciebie cena ..

Yhy, bo kogoś zmusisz, żeby u ciebie grał.

Gratuluję inteligencji.

Nie polecam servera.

1 powód :

Właściciel. ; )

Nikogo nie zmuszam. Nie musi grać ;d Chce żeby tylko zareklamował . Jest dwóch właścicieli, więc nie wiem, o którego ci chodzi. Gratuluje mózgu dziecka. A jeśli stwierdziłeś opinie o właścicielu przez ten post to pozdro .

Po przeglądnięciu tego: http://www.mpcforum.pl/topic/1058904-zapowiedz-hardcore-autorskie-pluginy-jedyny-server-w-swoim-rodzaju/#entry9056592 wnioskuje, że jeśli masz autorskie pluginy na serwerze to jesteś najlepszy i twój serwer jest najlepszy dlatego się musisz wywyższać.

b_560_95_2.png

IP: sp3.owncraft.pl:25810 Questy + Czary ! Nowość ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...