Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

List z Ang. 50-100 słów

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, napisałby mi ktoś list na Angielski, 3 gim ? Dam przez 3 dni limit jaków, jak coś przypomnieć mi na pw ;D Treść zadania: Odwiedził/odwiedziła cię dawno niewidziany kuzyn/kuzynka. W liście do wspólnego znajomego z Anglii napisz:

-kiedy rozpoczęła się wizyta kuzyna/kuzynki,

-jak od ostatniego spotkania zmienił się jego/jej wygląd,

-jak zmienił się jego/jej styl ubierania.

Podpisz się jako XYZ. Rowzniń swoją wypowiedź w każdym z trzech podpunktów, pamiętając, że długość tekstu powinna wynosić od 50 do 100 słów.

Może być nawet te równe 50 słów, tylko żeby 100 nie przekroczyć. Mogę dawać więcej lajków, jakieś piątki do profilu czy cokolwiek Was uszczęśliwi tylko proszę o napisanie tego, bo nie ogarniam tego języka wgl. ;x

Opublikowano

Hi Tom!

How are you? How is your family? I need to write you about something. My cousin - Lucas visited me. I am so happy.

He was here last week, we haven't seen for so long, he's changed so much! He is so tall, he has got long dark hair and his voice is really deep. I was amazed. And he's changed his style - now he prefers mature outfits, you know - shirts, elegant trousers etc.

Please write me how your girlfriend, i am so curious.

Cheers,

XYZ

Po polsku:

Cześć Tom!

Jak się masz? Co u Twojej rodziny? Muszę Ci o czymś napisać. Mój kuzyn Lucas mnie odwiedził, jestem bardzo szczęśliwy.

Był u mnie w zeszłym tygodniu, nie widzieliśmy się tyle czasu, tak bardzo się zmienił ! Jest wysoki i ma długie, ciemne włosy, a jego głos jest bardzo głęboki. Byłem podekscytowany. I zmienił swój styl na bardziej dojrzały. Nosi koszule, eleganckie spodnie itp.

Proszę napisz co u Twojej dziewczyny, jestem bardzo ciekawy.

Pozdrawiam,

XYZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...