Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] EloHell nadal nie istnieje.

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry, ostatnio kumpel narzekał, że w Silverze to same jebane trolle i afki i nooby. I tak o to dla mnie EloHell nadal jest mistyczną legendą.

Dodam, że serwer EUNE, gdzie tak wielu Polaczkuf narzeka, a grałem postaciami którymi zagrałem raz na stulecia bądź aramy. Te gra Anką to na supporcie.

55247868574383404143.png

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

elo hell elo hellem ale patrząc na twoje staty to przewaznie byles carry'owany ;d

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Widać po twoich statystykach że pewnie ktoś u was carryował i po prostu miałeś farta w match makingu.

Jak widze na farme to śmieszy mnie to ? bez obrazy oczywiście ale dla takich jak ty elo hell istnieje

Jax 55+ min - 170+ farmy?

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Widać po twoich statystykach że pewnie ktoś u was carryował i po prostu miałeś farta w match makingu.

Jak widze na farme to śmieszy mnie to ? bez obrazy oczywiście ale dla takich jak ty elo hell istnieje

Jax 55+ min - 170+ farmy?

Oh wybacz, że grałem w dżungli i przeważnie Jaxem od 30 minuty się nie ma farmy. Nie trzeba mieć 20 killi, żeby carrować.

A to, że padam dużo razy to... uwielbiam padać jak szmata, gdy już gra jest wygrana, bardzo dużo dive'uje i robie solo barona.

P.S Jaxem nigdy nie umiałem grać.

#Edit

Jeżeli gram 100% supportem, mam powiedzmy 10 gier wygranych Leoną, to też powiesz, że mnie carrowali? :>

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

Ja się pytam jak Jaxem nie można nie umieć grać?

Włączasz W,E i naskakujesz z Q szybko wciskasz E i stunuje i nawalasz z auto ataków ?

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Ja się pytam jak Jaxem nie można nie umieć grać?

Włączasz W,E i naskakujesz z Q szybko wciskasz E i stunuje i nawalasz z auto ataków ?

Ja się pytam jak Elise, Zacem, Threshem nie można umieć grać... jeżeli grasz jakąś postacią 1 czy 2 raz. to nie oczekuj, że będziesz pro.

Jak dobrze pamiętam, w tej grze mieli Nidale, Varusa i Thresha mocno nafeedowanych więc to, że się wbiłem to mi nic nie dało.

Gra nie polega tylko na farmieniu brąziaki :>

Opublikowano

no i co? jakoś nie widzę, żebyś carrował gier więc nie ma się czym chwalić..

anyway gz...

Widzę że ktoś tutaj uważa że carryowanie oznacza posiadanie 30/10/1, lub coś w ten deseń.

Dzięki że utrudniasz mi wyjście z goldu ;//

#Edit, widze że tutaj wszyscy w temacie prócz mnie uważają że statystyki wysoko na plusie = carryowanie...

Opublikowano

gra annie 35 min 40 farmy gj!

MADE MY DAY.

Opublikowano

Ludzie wy jesteście tak tępi czy tylko udajecie. Od kiedy to na bronz-gold się farmi? To ligi gdzie się roamuje i tym wygrywa się gry.

Jax 170cs w 55min jungla (myślę że 250-300 to max jaki mógł mieć z jungli), miał asysty i zrobił tanky, wystarczyło mu to. Ja nie wiem czego wy oczekujecie od jungli.

40cs annie, może miał kraść farmę ad'kowi?

Liczy się wygrana i jak to zrobisz, a nie to ile nafarmiłeś i jak dobrze zagrałeś swojego lane.

Aciek, to jest norma gdy boostujesz czyjeś acc (samemu mając d1 na main - doświadczenie z gry). Ale ci co tam gniją nie zrozumieją tego, że carrowanie nie polega na 350cs 35min + 20;0;0 w statach.. Wiadomo lepiej zflamić takiego że miał farta:D

PS Dobra podpinka najlepszej odpowiedzi:D

League of Legends

Opublikowano

Ja sobie zdaje z tego sprawę, to jest normalne. Nie boostuje, dostałem konto kiedyś to postanowiłem je wykorzystać. Nie jestem jakimś prosem, ale D1 samo się nie wbiło. A to, że przez całe życie grałem supportem i teraz, gdy wracam na normalne linie mi nie idzie, to również nic nadzwyczajnego. Według ludzi skoro jestem z D1 to powinien mieć farmę 300 w 20 minucie przy okazji 40 killi. Inaczej to nie jest carry.

/Ten typ mnie rozpierdolił xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...