Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2] Survival + Gildie (Cuboid) - Reaktywacja,Unikalny klimat,Eventy,Dobra zabawa!

nokaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

R

E

K

L

A

M

A

|

|

yXnUoKW.png

Siemanko wszystkim!

Nazywają mnie Dawix i chciałbym wam zaprezentować mój serwer :) Tak, więc po kolei - może, żeby was nie zrazić zdradzę mój wiek. Mianowicie mam 18 lat i uczę się jeszcze w technikum informatycznym (Ma to znaczenie, gdyż głównie lubię tworzyć strony internetowe, które będziesz mógł sobie przeglądać - jeżeli oczywiście zaszczycisz nas swoją dłuższą obecnością na serwerze). Serwer, który chciałbym wam zaprezentować istnieje już 2,5 roku - został stworzony w wyniku mojej znajomości z właścicielem pewnego hostingu (Za co mu bardzo serdecznie dziękuję) dlatego odrazu mówię, że finansowo serwer nie upadnie dopóki hosting będzie istniał (A zapewniam was, że ma coraz więcej klientów dlatego jego hmm.. upadek nie nastąpi zbyt prędko) Serwer miał już swoje wzloty i upadki, jednak zawsze udało nam się powrócić do liczby graczy 70-100 - niestety ostatnie sytuacje doprowadziły go do stanu małej liczby graczy, a mianowicie sytuacja, która "udupiłaby" nawet większy serwer, czyli tzw. zmiana ip + 1.6.2 w jednym czasie. Po prostu wielu stałych i byłych graczy myśli, że serwer upadł drogą finansową nie wiedząc, że zmianie uległo tylko IP i wersja. Dlatego teraz ostro zabieramy się za reklamę, jeżeli lubisz survival połączony z systemem autorskich gildi (aka mc.skkf, czyli cuboid 100x100) to możesz nam pomóc, oczywiście swoją grą i dobrą zabawą :)

No to może bez zbędnego pitolenia zacznę pokazywać co możecie znaleźć na serwerze, a czy zagrać czy nie to już zdecydujecie wy (zależnie od swojego gustu oraz typów serwera jaki lubicie). Dzięki wielkie za przeczytanie tego krótkiego wstępu :)

1.png

IP: 46.29.18.153:20072 lub games4live.yfun.pl

Sloty: 50

Wersja: 1.6.2

Typ: Survival | GILDIE (Cuboid)

PvP:

Premium: χ

Nether:

Monsters:

Animals:

Gildie:

White-List: χ

Właściciel: Dawix

3.png

- Gildie (Autorskie, jak na SKKF'ie cuboid 100x100 itp.)

- OtherDrops (Ogarnięte dropy)

- Ranking PVP (HIT!)

- WorldBorder (Granica mapy po przejściu 10 000 kratek)

- No-Cheat

- TreasureChest

- NoLagg

- Random Location Button

- PTWeaks

- Server Signs

- MyCommand (Spolszczyliśmy większość komend)

- Wiele innych mniejszych (AutoSpleef,MobHealth itp.)

4.png

Zabezpieczony jest tylko spawn za nim gracze mają swobodę ruchu,kopania,tworzenia,walki itd.. Na serwerze znajdziesz system gildi, znany dzięki serwerowi SKKF'a, aby założyć gildie zbierasz potrzebne itemy, następnie zakładasz gildie oraz tworzysz cuboida 100x100. Gildie w połączeniu z survivalem dają nam do dyspozycji wspaniałą i interesującą grę. Ponadto na serwerze znajdują się różne ciekawe parkoury, dzięki którym możemy zdobyć naprawdę ciekawe nagrody. Na serwerze organizowane są dziennie (Zależnie od wsparcia adminów i ich obecności, ale staramy się robić to dziennie) eventy i zabawy dzięki, którym możesz wzbogacić swój ekwipunek od dodatkowe przedmioty lub, też niekiedy je stracić. Aby zabezpieczyć serwer przed cziterami, wprowadziliśmy other drops - wszystkie surowce wypadają z stone'a i są zbalansowane zależnie od kilofu i poziomu. Sprawdź sam wszystkie atrakcje,zabawy i pluginy, których jest o wiele wiele więcej - Serdecznie zapraszamy ! :)

Dodatkowo wrzucam kilka screen'ów z spawnu serwera :D (Wszystko budowałem sam z małą pomocą, więc nie ma tu możliwości, że coś zostało "splagiatowane")

=== Spawn ===

mSF56uH.png

=== AdventureMap (Dźwięki i efekty takie jak np. blindess) ===

bhn0mTH.png

=== Guild Dojo (Informacje jak założyć,itemy itp.) ===

vTfdtYe.png

=== SpleefArena ===

NC5ib6V.png

=== Kręgle i świnka =) ===

XULHr2m.png

Jak już mówiłem budowli jest więcej, a powstaje ich coraz więcej. Powyższe screen'y pochodzą z terenu spawnu ! :)

Legenda:

== - ważniejsze informacje

Chciałbym jeszcze dodać, że dnia 11.10.2013 jak i 07.10.2013 o godzinie 18:00

odbędą się specjalne eventy (serie eventów), gdzie do wygrania będą vipy/svipy i itemy :)

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życzę miłej gry ! :)

b_560_95_3.png

ZAPRASZAM NA UNIKATOWY SERWER xPVP IP: xpvp.yfun.pl
----------------------------------------------------------------
33388.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...