Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(pytanie) M.O.A.B

gucio6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak je zdobyc ^^^ xD (chyba 24 kile bez deda?) i czy jezeli mam wsparcie i zdobede 24 kile z dedem to czy to tez zdobede?

bb68.png

Opublikowano

MOAB to nie 24 killstreak a 25 gunstreak.Czyli w praktyce musisz te kile zdobyć samą bronią, żadne maszyny ci nie pomogą (to nie NUK'e).

MOAB to ukryty gunn sterak czyli go nie wybierasz jest on w każdej paczce.Tylko pamiętaj że nawet na wsparciu musisz te 25 gunstreak wbić bez deda.

Do zdobycie MOAB'a polecam ustawić specjalistę.

Powodzenie i pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

Używam specjalisty non stop. dzisiaj o (19;23) wbiłem 1 MOABA zajeło mi to 397h grania w cod mw3 i przy tym trzymania sie scisle okreslonych względow jako iz miałem stycznosc z grami fps i według mnie jestem dobrym graczem uznaje siebie za lamusa ...

bb68.png

Opublikowano

@up. czy ja wiem? skila musisz miec. taktyke tez. i odrobine farta. a doswiadczenie ogromne bo ja umiem wbic na paru mapach go jak: setown mission dome czy terminal na innych lipa ;/

bb68.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...