Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy komputer

Musialek111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemnko .. Mam w planie kupic nowy komuter gdyz mój to złom :D .. Komputer nie musi byc nowy ale lepszy od mojego , kupuje inny bo w moim czesci nie opłaca sie wyminiac <_< . Prosze o porade i pomoc !

Parametry mojego kompa :D

Procesor : AMD Athlon 64 3500+ 2.2 Ghz

Ram : 512 mb

Płyta Główna : Asus M2N-X

Karta Graficzna : nVidia GeForce 8400 GS 512 MB :P

Zasilacz : 350 w MODE-COM

Dobra to chyba wszystko .. Prosze o pomoc !

Opublikowano

No ciekawy ale bf3 i nowych gier dobrze nie pociagnie. Procesor i karta w przyszlosci do wymiany.

Zasilacz nie podany pewnie no name ale watpie jak chodzi juz tyle.

Jakbym mial taki budzet to pewnie tez bym go bral.

Opublikowano

Jeśli dysk na S-ATA, to bierz za 300zł a powiedz, żeby zatrzymał sobie kartę graficzną, za którą tyle zapłacił.

Zapytaj się też, czy RAM DDR3.

Możesz zaproponować cenę 230zł bez monitora i tej karty. Wtedy będzie się opłacać (100zł cep i stówka dysk, a nie tylko to tam siedzi ;)).

Za zaoszczędzoną kasę kupujesz używanego Chiefteca 400-450 za ~70zł i używkę GTS250. No i masz już jako taki zestaw, odblokujesz tylko 4 jajo i będzie git.

Jak już masz to 600zł, a koleś za ~250zł tego nie opchnie, to zbieraj do tysiąca minimum na coś konkretnego.

Opublikowano

Bez monitora i tak zapłacił bym 500 zł bo to lepsze niz muj komputer .. Ale zadzwonie spytam o reszte podzespołów ..

,,Do komputera dorzucam monitor Benq FP92V."

Coś mi tu za tanio wychodzi <_<

Chłopaki a ten ? http://tablica.pl/oferta/komputer-z-windows-7-sprzedam-lub-zamienie-wiecej-info-w-srodku-ID3MDit.html#391aa28208;promoted

I co z tego, że za 500zł i lepszy od aktualnego jak za tą cenę to kupa ?

250zł bez monitora i karty graficznej to MAX, co bym dał.

Ten drugi lepszy, ale procesor od razu do wymiany, no i stara platforma ;F.

Dozbieraj najlepiej do tego tysiąca, a nie kupuj jak naszybciej. Cierpliwość i oszczędzanie raz jeszcze ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...