Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Najlepsza postać do jungli

Baksiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Mam dylemat jaką postać kupic sobie do junglowania. Mam Bakasure (missclick). Gra mi sie nim nawet spoko, jednak chcialbym czegos jeszcze lepszego. Myślałem o Arachne. Co o niej sądzicie? Przez chwile chodził mi po glowie Fenrir, jednak on odpada calkowicie - czesto zdarza mi sie dodgeowac skillami. (Slaby komp, malo FPSow)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Jak dla mnie fenrir , z mobami radzi sobie dobrze dzieki passywce.

Ganki ma zajebiste nawet bez ulta.

Elo

Przecież autor tematu napisał, że Fenrir odpada, czytaj ze zrozumieniem :v

Bakasura jak na obecną chwile jest wdg mnie najlepszym junglerem. Arachne w sumie też nie jest zła, ale kup ją dopiero w next patchu jak zwiększą zasięg jej ulta. Ja ostatnio w jungli zaczęłam grać Tyrem i szczerze powiem, że jestem zadowolona z moich wyników meczy, więc polecam :D

Opublikowano

Tyrem grałem kilka razy na assaulcie i jakos niezbyt mi sie podoba ;). Zapomnialem o Guanie. Musze go sobie wypożyczyć na jeden meczyk i zobaczyc rezultaty.

Opublikowano

Nie wiem czemu nikt nie wspomniał o Frey'i? Jak dla mnie postać idealna nie tylko na linię ale również do jungli. Świetne ulti którym możemy dobić uciekającego przeciwnika, trzeci skill daje spore zaskoczenie, drugim świetnie możemy robić jungle. Czego chcieć więcej? Polecam ją. :D

Opublikowano

Ja na jungle uwielbiam arachne lub agni,z przychylnością na drugiego boga.Szybko ubija buffy,sam składam fire giant'a i może dogonić przeciwnika 3 skilem,oraz dobić ultem oraz ma stuna.

Opublikowano

Ja na jungle uwielbiam arachne lub agni,z przychylnością na drugiego boga.Szybko ubija buffy,sam składam fire giant'a i może dogonić przeciwnika 3 skilem,oraz dobić ultem oraz ma stuna.

jak mozna chce to zobaczyc ;)

Opublikowano

Na jungle practice nawet Afrodyta zrobisz fg. Thorem nie umiem grac, nie wiem czemu. Hun batza musze jeszcze sprawdzić. Co myslicie o Ne Zhy? Nigdy nią nie grałem szczerze mówiąc. A Freya mi sie zbrzydla jak jej mastery level nabijalem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...