Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie zacząć?

BoxZ0Or!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio sobie zrobiłem kilkumiesięczną przerwę od LoL'a. Główne konto oddałem znajomemu, bo uznałem że go nie potrzebuję. I tu się rodzi moje pytanie : Gdzie najlepiej zacząć? NA, EUW, czy EUNE? Moje główne konto było na EUNE i trafiało się bardzo dużo trolli itd. Z góry dzięki ^^.

Skrypty, na których wbijam elo:

Champs:

• BeastyRiven
  • Honda's Syndra
  • Cass du Couteau
  • CassWhoop
  • Shadow Vayne

Utility:

• Flash Juke Assistant
  • Where Did He Go
  • Activator
  • Perfect Ping
  • I hate your Wards

Inne:

• SAC: Reborn
  • SOW

Opublikowano

Na NA bo tam jest większy poziom według mnie a jeżeli już z tych 2 takich samych miałbyś wybierać to EUNE bo możesz kupować za polską walutę rp.

@Dami90x

Co ty gadasz,że większy poziom ? Jak ja widze streamerów od NA to taka platyna na EUNE ,to tam diamond 1 powinien mieć

Większy poziom kultury.

Opublikowano

EUNE, ponieważ tam się roi od polaków z którymi możesz nawiązyć kontakt i z nimi grać

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Totalnie nie wybieraj EUNE to co się dzieje na normalach i wy niższych dywizjach to na żadnym serwerze tego nie ma

Najlepiej westa wybierz i będziesz miał po sprawie

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Totalnie nie wybieraj EUNE to co się dzieje na normalach i wy niższych dywizjach to na żadnym serwerze tego nie ma

Najlepiej westa wybierz i będziesz miał po sprawie

w sygnie: Diamond III - EUNE

Osobiście polecam EUNE, na NA nie opłaca Cię się grać ze względu na wysokie pingi (~200ms) a na EUW będziesz miał problemy z RP a poza tym stosunkowo mało tam polaków gra więc jak będziesz chciał szukać teamu to będzie lekkie utrudnienie :)

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

Na EUW zaczynają już junglować na 3 lvl, więc polecam, bo na EUNE raz na 10000 razy trafi się Ci ktoś taki =.=

;_;

I potem płacz, bo nie umie jungli porządnie zrobić, co mu po takiej grze.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

;_;

I potem płacz, bo nie umie jungli porządnie zrobić, co mu po takiej grze.

Nie wiem czy kolega nie miał przypadkiem na myśli, że dużo smurfów :D Bo 3lvl + jungla = smurf, tak wynika z moich obliczeń xdd

Take it easy my friend

Opublikowano

Nie wiem czy kolega nie miał przypadkiem na myśli, że dużo smurfów :D Bo 3lvl + jungla = smurf, tak wynika z moich obliczeń xdd

Nawet jeśli nie, to na takim serwerze, żadnych korzyści mieć nie będzie.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...