Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] DO CARROWANIA

sQulite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Jestem w Silver V i chcę wbijać dalej dywizje. Ale zauważyłem że ci z wyższych dywizji np Platyn mają swojego maina którym mają rozegrane najwięcej gier. Ja poszukuje takiego maina. Kogo byście mi radzili?

Mc%20Eiwano_eune_81_4_nozg.png

Opublikowano

Zagraj sobie kilka gier , każdymi postaciami , ulubioną postać wytrenuj i graj nią

ale jak to cie nie zadowala to moim maninem jest Fizz ponieważ :

1. Doskok

2. Odskok ( jak jedyny champ nie jest wrazliwy po odskoku na turrety , trutki [przed jakis czas ] itp. ) .

3. Slow cc ,

4. bonus dmg za ataki fizyczne , umiejetnosci

5. Wspaniala pasywka i przeliczniki , ( moze przenikac przez jednostki ) .

6. E z e moze dashowac przez sciane.

7. Na 6 lvl radzi sobie spokojnie , jesli jestes naprawde dobrym Fizzem , z kazdym przeciwnikiem , nawet Pantheonem , Diana ( zalezy od diany juz , nie od cb ) .

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Ahri OP:

+buziak

+harras

+łatwa farma

+true dmg

+burst

+wpadnięcie pod jej combo = dead

+po prostu mocna

+sustain

+3 dashe z ulta

+mobilna

Opublikowano

Na mida polecam ci Leblanc lub Talona. LeBlanc posiada spore dmg, stuna oraz skok dzieki ktoremu mozesz latwo dogonic oraz uciec. Talon Ma bardzo duze dmg i jest w stanie zabic wiekszosc ap na midzie. Wlasciwie wiekszosc postaci ktore maja okolo 2k hp zabija na combo. Jego W naklada slowa, E wycisza przeciwnkia i jest to doskok do wroga, Q zadaje dodatkowe dmg ze zwyklego ataku, ult znikasz, przyspiesza cie oraz zadaje grupowe dmg. I jeszcze gry przeciwnkim ma na sobie slowa/wyciszenie to wtedy talon zadaje mu wieksze dmg.

Na Adc polecam ci Vayne lub Dravena Dravenem w Early z dobrym supportem mozna w 15 min spuszowac 2 wieze oraz bardzo latwo zabic przeciwnkia poniewaz draven ma bardzo duze dmg. Jego Q dodaje mu dmg z atakow, E zadaje slowa oraz odzuca, W przyspiesza szybkosc chodzenia oraz ataku, oraz ult leci w lini prostej zadajac wszystkim po drodze dmg. Vayne w early jest chyba najslabszym adc ale w late miazdzy wszystko. Q ma cd okolo 1,5 sek jest to turlanie sie po czym zadaje dodatkowe dmg. W co trzeci atak w ten sam cel wybucha i zadaje dmg, E jest to odzucenie i gdy wbijesz przeciwnkia w sciane stunuje go. Ult przyspiesza ci, ale najlepsze jest w nim ze po uzyciu ulta jak uzyjesz Q to znikasz na chwile :)

Na topie i jungli nie znam sie zabardzo to nie bede pisal :) Mam nadzieje ze pomolgem i sory ze tak sie rozpisalem oraz przepraszam za wszelkie bledy, jesli jakies sa :)

Napisalem to samo w 2 postach wiec mam nadzieje ze nie uznacie tego za spam ani nic takiego, poniewaz w 2 postach bylo dokladnie takie samo zapytanie tylko ze od 2 innych osob :)

Opublikowano

Fiora top :

-2x doskok

-buff do AD

-buff do Speed Atack + szybkościu ruchu

-ulti z potężnym DMG oraz AoE

-ogólnie mega DMG i szybkość ataku(carrowanie jest Twoje)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...