Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Riven vs Lee Sin

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obie postacie bardzo mi sie podobają, głównie chce dobrego topa i gry 3vs3. No w sumie jungle też. Obie postacie mi sie podobaja. RIven ma fajny dmg i tarcze za to Lee niezle Q i W. Zależy mi bardziej żeby postać w mid/late cos zdzialala. Ogólnie co polecacie? Słyszałem że Lee to kupa w late.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Mi się lepiej gra Riven, z racji takiej... Że jest łatwiejsza do ogarnięcia. Lee Sin'em grałem na koncie kolegi i bez jego wskazówek... Padałem na botach, bo nie potrafiłem niestety grać nim dobrze. Riven to bardziej maksymalne DMG a Lee Sin to pod tanka (Bynajmniej taki build mi kazał robić kolega, więc się słuchałem).

Opublikowano

Ja ci powiem tak, obie postacie mam. Riven jak i lee słabną w late ale nie są useless. Jeżeli lubisz mobilność to polecam lee sina. Po ogarnięciu go może robić naprawde dobre zamieszanie lecz jest dość trudny. Wardy przed enemy i kick, kwestia wycwiczenia, natomiast riven tylko top, latwo skasowac przeciwnika przy ogromnym dmg na poczatku. Wybierz sam ale ja od siebie poleciłbym lee sina, skaczesz do enemy i uciekasz do warda. Lubisz mobilność = lee sin, lubisz dmg riven.

League Of Legends :)

Opublikowano

Lee Sin

+najbardziej mobilna postać w grze imo

+sieka w early

+w late robi za tanka

+jungle/top/mid

+energia

+slow

+kick który daje naprawdę WIELE możliwości ataku

Opublikowano

Lee Sin

+najbardziej mobilna postać w grze imo

+dobre early

+jungle/top/mid

+brak many

+slow

+kick który daje naprawdę WIELE możliwości ataku, np doskok do warda i wykopanie przeciwnego ADC do naszych sojuszników.

Opublikowano

Lee na pewno nie kupa w lacie,w early ma w uj mocne ganki,można nim robić ciekawe akcje,a w late jest twardy(tankowaty) i do tego też robi nie mały DMG.

Osobiście wybierając wolałbym lee sina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...