Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Formatowanie

magdziniak2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chciałbym sformatować komputer. Sprawa przedstawia się następująco:

Battlefielda 3 mam na dysku D a system na dysku C. Po sformatowaniu partycji C gdzie jest system tracę wszystkie dane o programach zawartych na dysku D, zapisane wcześniej w rejestrze czy gdzieś tam .

Pytanie co zrobić aby po sformatowaniu dysku C nie wgrywać od nowa Battlefielda3, wiadomo ile zajmuje.(wgrywa się cały boży dzień) ?Proszę o cenne wskazówki. :)

Opublikowano

HI.Dzięki za podpowiedź ,ale ten sposób to ja praktykuje cały czas.Chodziło mi bardziej o to , które pliki zgrać z dysku C przed formatowaniem tudzież wpisy z rejestru ,aby potem można byłoby je tylko dograć.Z reguły formatuje tylko dysk C, gdyż na D i E mam za dużo danych żeby je wiecznie zgrywać.

Opublikowano

Ja zrobiłem tak, przeniosłem folder z bf3 którego miałem na dysku D w inny folder zrobiony wcześniej na dysku D, po sformatowaniu zainstalowałem origina i zmieniłem folder docelowy, zainstalowałem bfa potem kiedy zaczęła mi się pobierać aktualizacja wyłączyłem origina i te pliki które wcześniej przeniosłem te sprzed formatowania tam gdzie powinny być, włączyłem origina i prawym na bfa potem "napraw instalację" naprawiło i pobrało tylko 140/160mb.

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...