Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty AutoCarry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie co dokladnie robia skrypty auto carry bo jak dodam do custom script np. Autocarry do Ashe to mi pisze w grze (nil vaild)i nic sie nie dzieje z moja postacia. A z koleji skrypty do pobrania w programie auto combo itp dzialaja normalnie.

Na czym polega skrypt autocarry I dlaczego mI nie dziala.

Komus kto pomoze dam 2x limit.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Do folderu scripts dajesz Sidas Auto Carry. Pluginy od postaci dajesz do folderu Common w Scripts :p Odpalasz w BoL'u Sidas Auto Carry a on wyszukuje plugin w Common odpowiedzialny za postać którą grasz.

@edit pamiętaj że nazwa pluginu ma wyglądać tak "SidasAutoCarryPlugin - NazwaChampa" czyli w twoim wypadku SidasAutoCarryPlugin - Ashe i dajesz do Common xD

Opublikowano

Mam podobny problem. Wszystkie pluginy mam w common (całą paczkę ściągnąłem). Nazwy chyba dobre np "SidasAutoCarryPlugin - Garen.lua" korzystam z SAC+skryt na vayne i działa, a pluginy mi nie działają i zawsze mam komunikat iż nie znaleziono pluginu w folderze common :/ nie wiem dlaczego. Nazwa chyba jest odpowiednia? między "-" ma być ta spacja? Bo mam też inne pliki w common i działają (np allclass albo skillshot itd) Problem występuje tylko z pluginami do SAC :(

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Mam podobny problem. Wszystkie pluginy mam w common (całą paczkę ściągnąłem). Nazwy chyba dobre np "SidasAutoCarryPlugin - Garen.lua" korzystam z SAC+skryt na vayne i działa, a pluginy mi nie działają i zawsze mam komunikat iż nie znaleziono pluginu w folderze common :/ nie wiem dlaczego. Nazwa chyba jest odpowiednia? między "-" ma być ta spacja? Bo mam też inne pliki w common i działają (np allclass albo skillshot itd) Problem występuje tylko z pluginami do SAC :(

Jesteś pewny, że plugin jest w formacie .LUA a nie .TXT?

Witajcie co dokladnie robia skrypty auto carry bo jak dodam do custom script np. Autocarry do Ashe to mi pisze w grze (nil vaild)i nic sie nie dzieje z moja postacia. A z koleji skrypty do pobrania w programie auto combo itp dzialaja normalnie.

Na czym polega skrypt autocarry I dlaczego mI nie dziala.

Komus kto pomoze dam 2x limit.

Wrzucasz główny skrypt, czyli Sida's Auto Carry jako Custom Script. Potem w folderze common tworzysz plik 'SidasAutoCarryPlugin - nazwa_champa.lua' i wrzucasz tam plugin z forum BoL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...