Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] zed zapomniana postac league of legends

QQQQQx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam moja dywizja to brąz 3 i nikt tam nie pickuje zeda uważają że to troll pick potem strasznie na czacie wyzywają co mnie denerwuje nigdy nie widze go w grach rankingowych........ a jak jest u was?? osobiście uważam że zed to bardzo słaby czempion ult prawie nic nie robi i to e tak samoja osobiście wyzywam osobę która go wybiera ponieważ ta słaba postać przegrywa mecz a po meczu reportuje go za używanie slabych czempionów (ahri, soraka, zed itp) no w pytke bezbożnej ta postać jest słaba

euio.png

czaje

Opublikowano

zed niszczy mida tyle w temacie bronze nie umieja nim grac:P zobacz co robi w plat+

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

@UP: On jest platyna II i to jest kolejny, słaby troll -.-

a ty jesteś słaby jak zed ziomek puknij się w głowę i to tak mocno

mój nick w grze to playboy chicken możecie dodawać (i mam brąz 3)

euio.png

czaje

Opublikowano

Może to wynikać z tego że Zed jest postacią easy to learn, hard to master w kwestii skillów. Większość w Brązie nie potrafi go ogarnąć i najczęściej kończy się to złą gra i fedem. Stąd mogła powstać taka opinia ogólna by nie pickować Zeda

Opublikowano

Zed jest cholernie mocnym midderem. Sam go czesto pickuje. Przyznam ze jak go kupilem ni cholera nie umialem nim grac. Kwestia czasu, sparinig z kumplami troche teori na necie i w efekcie zedem jestem wstanie zniszczyc kazdego championa na lini :)(no chyba ze kayle i jej ulti albo zdenerwowany apc i jego klepsydra :C )Jak lolking sie naprawi to wstawie ss z wynikami jakie uzyskalem zedem :) Jak cos to jestem Gold V (nawet w goldzie ludzie nie pickuja zeda) nick Rexio2208 mozecie sprawdzic :)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Zgadzam się z autorem, Zed to rzadkie gówno. Ludzie jarają się nim, bo jakieś koreańce go pickują na turnieju, ale oni tak naprawdę pickują go, bo chcą pokazać światu, że potrafią ownić nawet największym gównem w grze, i taka jest prawda.
Ps. Mam brąz 2, ale to nie ma nic do rzeczy.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

żeeeeeeeeeeeeeeeeeee co ja jestem w silver 2 i nim własnie do tego doszłem. Zed to robi miazge na midzie bo tam jest jego miejsce. Zagrałem nim jakies 300 gier.

Opublikowano

Zed słaby ? Marne z was Trolle ,banalna farma jeśli nie ma cienie na CD to jest nie do zgankowania i ult który zjada ADC/APC a wy tutaj piszecie że słaba postać :>

.jpg

Opublikowano

Co za pierdolony troll xD

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...